PDA

View Full Version : Jernejl's Map editor problem in win10


Develerux
03/08/2017, 08:32 AM
Hi guys I have problem with Jernejl's Map editor. (Yes I tried old version).
So when I am click object select any near object but not select what I choosed.
In my Windows 7 working perfect, but I am upgraded to Windows 10 then work going to suck.
At the same problem with this guys:

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=615723
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=577261

How can I fix this?

Develerux
03/08/2017, 01:17 PM
Please help

Xeon™
03/08/2017, 03:13 PM
Please help

24 hours not passed. you shouldn't break rules.

Develerux
03/08/2017, 03:50 PM
Sorry, but I need help.

Develerux
03/08/2017, 06:20 PM
No one knows?

Xeon™
03/08/2017, 07:46 PM
try to change comptability (whatever its called) to Windows 7, by clicking right on editor.exe -> settings -> comptabillity -> windows 7

Develerux
04/08/2017, 12:08 AM
I tried, not working. Somebody works editor in win10 ?

Develerux
04/08/2017, 11:33 AM
Any idea?

Develerux
04/08/2017, 11:37 PM
Help.

Develerux
26/08/2017, 08:50 PM
I downgraded Windows version to Windows 7, but problem still have.

thegamer355
27/08/2017, 05:37 AM
I've used the map editor on windows 7, windows 8, 8.1, server 2012, server 2016 and windows 10, none had an issue.

Have you tried running it in administrator mode?

Develerux
27/08/2017, 12:29 PM
I tried, I runned in administrator mode. Problem still have.

HoussemGaming
27/08/2017, 12:41 PM
I tried, I runned in administrator mode. Problem still have.

Mind showing some pictures

Develerux
27/08/2017, 10:04 PM
Really I pay the one who solves this problem. I've been suffering this for 20 days then problem still have. Please solve this problem and I give 10-15$ on paypal who solve this shit.

R1Titan
28/08/2017, 12:31 PM
I have the same issue too. It is really annoying. Did you find anything new out about it?

thegamer355
28/08/2017, 01:11 PM
Have you tried reinstalling framework?

Develerux
28/08/2017, 03:00 PM
Not working I tried with .net v4.0 and .net v4.7.

crukk11
28/08/2017, 03:26 PM
reinstall os win 10 then install a fresh os win 10.try and error:)