PDA

View Full Version : Textdraws


C0oL3r
04/03/2018, 06:25 PM
i have a problem with textdraws

On my server is like that:
https://i.imgur.com/N2i9kS9.png


but i want like that:
https://i.imgur.com/MciEfZI.png

Textdraw code:

TutTD[playerid] = TextDrawCreate(272.988525, 334.250213, "~y~Tutorial");
TextDrawLetterSize(TutTD[playerid], 0.541347, 1.931667);
TextDrawAlignment(TutTD[playerid], 1);
TextDrawColor(TutTD[playerid], -1);
TextDrawSetShadow(TutTD[playerid], 0);
TextDrawSetOutline(TutTD[playerid], 1);
TextDrawBackgroundColor(TutTD[playerid], 51);
TextDrawFont(TutTD[playerid], 2);
TextDrawSetProportional(TutTD[playerid], 1);

TutStep[playerid] = TextDrawCreate(319.253082, 350.583312, "~w~Step ~r~1~w~/~r~2");
TextDrawLetterSize(TutStep[playerid], 0.489678, 1.756662);
TextDrawAlignment(TutStep[playerid], 2);
TextDrawColor(TutStep[playerid], -1);
TextDrawSetShadow(TutStep[playerid], 0);
TextDrawSetOutline(TutStep[playerid], 1);
TextDrawBackgroundColor(TutStep[playerid], 51);
TextDrawFont(TutStep[playerid], 2);
TextDrawSetProportional(TutStep[playerid], 1);

m4karow
04/03/2018, 06:26 PM
set outline to 2

C0oL3r
04/03/2018, 06:31 PM
i tried, it will be :
https://i.imgur.com/3NoJWfS.png

I maked the textdraws with IPleomax Editor, is any problem?

Cypress
04/03/2018, 07:32 PM
Background color should be black. Plus you don't need to use 2 textdraws, one is enough.

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=2867



TutTD[playerid] = TextDrawCreate(272.988525, 334.250213, "~y~Tutorial~n~~w~STEP ~r~1~w~/~r~8");
TextDrawLetterSize(TutTD[playerid], 0.541347, 1.931667);
TextDrawAlignment(TutTD[playerid], 1);
TextDrawColor(TutTD[playerid], -1);
TextDrawSetShadow(TutTD[playerid], 0);
TextDrawSetOutline(TutTD[playerid], 1);
TextDrawBackgroundColor(TutTD[playerid], 255);
TextDrawFont(TutTD[playerid], 2);
TextDrawSetProportional(TutTD[playerid], 1);