PDA

View Full Version : Actor VirtualWorld Problem


BrainDamaged
05/05/2018, 09:47 AM
Hi, when the virtual world number is 0, the character looks, but when we put a place actor, the actor does not appear because of the virtual world number.

When I enter Checkpoint, I try to make the virtual world number of the user and the virtual world number of the actor the same.

Store Checkpoint Code: - 22 Line / I tried to do it like

https://hastebin.com/afapugivih.cpp

Robbery İnc:

https://hastebin.com/uhezenedad.cpp

I try to make the actor number the same as the virtual world number when I enter the store

Note: Sorry, my bad english

Dayrion
05/05/2018, 10:18 AM
Hi, when the virtual world number is 0, the character looks, but when we put a place actor, the actor does not appear because of the virtual world number.

When I enter Checkpoint, I try to make the virtual world number of the user and the virtual world number of the actor the same.

Store Checkpoint Code: - 22 Line / I tried to do it like

https://hastebin.com/afapugivih.cpp

Robbery İnc:

https://hastebin.com/uhezenedad.cpp

I try to make the actor number the same as the virtual world number when I enter the store

Note: Sorry, my bad english

Your include use basic static actors and doesn't force the restream of them when the virtual world is changed.
Have you tried to teleporte away from the scene and come back in the same virtual world at the actor's pos'?

BrainDamaged
05/05/2018, 12:08 PM
Problem fixed

Dayrion
05/05/2018, 02:38 PM
Problem fixed

Can you provide the solution for the next persons who will found your thread with the same/similar problem? Thanks you.