PDA

View Full Version : OnDialogResponse


3417512908
25/05/2018, 01:05 PM
All right.I use dialog on my filterscript.But when I press dialog button.It is not response...
(I`m used return 0; on public OnDialogResponse(playerid),but it is still not working)

3417512908
25/05/2018, 01:12 PM
anyone?

jlalt
25/05/2018, 01:13 PM
You should do the return 0 under OnDialogResposne not under OnPlayerUpdate....

3417512908
25/05/2018, 01:16 PM
You should do the return 0 under OnDialogResposne not under OnPlayerUpdate....
sorry it is i Inadvertent input error. :D Corrected. should is OnDialogResposne
I used return 0;

GeorgeMcReary
25/05/2018, 06:09 PM
probably wrong dialog ID? does DialogResponse gets called? do a little debugging. Use print or printf to display a message on console when that function gets called. If theres nothing on console, you know what it means.

Banana_Ghost
26/05/2018, 05:53 AM
Make sure you return 0 under OnDialogResponse in your filterscript and in the gamemode. Return 1 when the correct dialog is responded to so that the server knows the correct dialog was responded to and will stop searching scripts.