PDA

View Full Version : Login: Wrong Password When using /gmx


DerickClark
20/06/2018, 05:53 AM
Hi, I have a question.

When i use /rcon gmx then the login dialog shows, and i type the right password then it said i have it incurrent password.
but when i'm player 0 have it current.

Do i need to use a custom server restart command?

div
20/06/2018, 05:57 AM
if an fs, u need to update everything OnFilterScriptExit

if a gamemode, update everything in MySQL/Y_INI in OnGamemodeExit


probably this is the issue..

or the values are randomly getting editted


if u use a hash, remove it, use gmx, and check the pw from y_ini/mysql(PHPMYADMIN), if it gets changed..

DerickClark
20/06/2018, 05:59 AM
if an fs, u need to update everything OnFilterScriptExit

if a gamemode, update everything in MySQL/Y_INI in OnGamemodeExit


probably this is the issue..

or the values are randomly getting editted


if u use a hash, remove it, use gmx, and check the pw from y_ini/mysql(PHPMYADMIN), if it gets changed..

Hash is to make the password safe. but i'm using MySQL. Like everytime i use /gmx the player id 1 have the wrong password. when i shutdown the server and put it up it works.

div
20/06/2018, 06:12 AM
its for checking if the password changes or not.. hash would show u the hashed pw.. not the actual pw


remove hash for a while and try to GMX if the password remains same or changes.

DerickClark
20/06/2018, 06:45 AM
its for checking if the password changes or not.. hash would show u the hashed pw.. not the actual pw


remove hash for a while and try to GMX if the password remains same or changes.

That's have nothing to do with that... cause it should work without /rcon gmx [The Problem is GMX]. But when i leave and join back the password works

div
20/06/2018, 08:31 AM
damn, your understanding level.

probably, the GMX command is bugged. remove the hash, log into game, and then gmx, and join back, and it will tell u the password is WRONG, then rather than inputting your password, go to MYSQL or Y_INI, upon whatever your system is based, and check if THE VALUES remain the SAME, or maybe if you can DECODE THE PASSWORD.


IF it changes, then there's a bug in RCON CMD while restarting..


Well, if u have a /saveallstats or any command that saves everybody's stats, u can add it there


(UPDATE `asdf` WHERE `KND` blabla) like that

DerickClark
20/06/2018, 08:55 AM
damn, your understanding level.

probably, the GMX command is bugged. remove the hash, log into game, and then gmx, and join back, and it will tell u the password is WRONG, then rather than inputting your password, go to MYSQL or Y_INI, upon whatever your system is based, and check if THE VALUES remain the SAME, or maybe if you can DECODE THE PASSWORD.


IF it changes, then there's a bug in RCON CMD while restarting..


Well, if u have a /saveallstats or any command that saves everybody's stats, u can add it there


(UPDATE `asdf` WHERE `KND` blabla) like that
understanding level?
First off hash to safe the password. I don't want to remove it casue i want my server to be safe at all times ok?

div
20/06/2018, 09:14 AM
god..

remove it for a few seconds, and then GMX, and check the passwords from the FILES of players, if they REMAIN SAME then there's some other FAULT, if NOT THEN ITS FUCKING PROBLEM IN GMX COMMAND DAMN IT



DAFUQ NO MORE REPLIES FROM ME AFTER THIS

idk how ur high roller.. u would have posted 1.5k posts in spam..

DerickClark
20/06/2018, 10:05 AM
god..

remove it for a few seconds, and then GMX, and check the passwords from the FILES of players, if they REMAIN SAME then there's some other FAULT, if NOT THEN ITS FUCKING PROBLEM IN GMX COMMAND DAMN IT



DAFUQ NO MORE REPLIES FROM ME AFTER THIS

idk how ur high roller.. u would have posted 1.5k posts in spam..
Honestly you Don't know so why are you posting here like you know?
My post don't matter. So why are you worried lol?

Verc
20/06/2018, 10:16 AM
Why are you using gmx anyway? Just reopen the console or kill the process and then start it again.

Sew_Sumi
20/06/2018, 10:49 AM
Yea, why are you using GMX, it causes problems... Just make a script that re-runs the samp-server executable when it shuts down if you need to actually have it restart.

XStormiest
20/06/2018, 12:34 PM
Rather than using that command I'd recommand not using it at all, don;t remove anything from the script, leave it as it is.

DerickClark
20/06/2018, 09:42 PM
K i won't use gmx