PDA

View Full Version : Changing.


Dangjai
11/07/2018, 10:24 AM
stock GetGangID(id)
{
foreach(new i : Gangs)
//if(Gang[i][GangID] == id)
return i;
return -1;
}

Anyway to change it to that format?

if(pGroupID[playerid] == -1)

To get the gang ID.

Florin48
11/07/2018, 10:48 AM
Well, is not it good what you did?


stock GetGangID(id)
{
foreach(new i: Gangs) {
if(Gang[i][GangID] == id) return i;
}
return -1;
}


your code is good

Dangjai
11/07/2018, 10:59 AM
I wanna to make it in pGroupID not gangID

Florin48
11/07/2018, 12:09 PM
you can make

if(pGroupID[playerid] == GetGangID(id))

Dangjai
11/07/2018, 12:31 PM
you can make

if(pGroupID[playerid] == GetGangID(id))


Bro i wanna make whole in same style but in pGroupID , i'll remove GangID

Sew_Sumi
11/07/2018, 07:54 PM
Find and Replace?


But seriously though, what?

ItsRobinson
11/07/2018, 08:01 PM
Bro i wanna make whole in same style but in pGroupID , i'll remove GangID


If you're using a premade script, you're going to find that very difficult, but when a player joins a gang, you can set their gang pGroupID and then check the group ID from that.