PDA

View Full Version : Run time error 19: "File or function is not found"


alexjanjaj
12/07/2019, 12:24 AM
Been getting Run time error 19: "File or function is not found", no idea what to do at this point.
Updated all plugins, recompiled the gamemode and yet again nothing.
Any ideas?

Mobtiesgangsa
12/07/2019, 12:53 AM
We're not Jedi to guess your problem/issue please provide logs and other things like what is included at the very top of the script, what contains your server config file plugin line and server log

alexjanjaj
12/07/2019, 02:15 AM
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, (C)2005-2015 SA-MP Team

[04:16:19] filterscripts = "" (string)
[04:16:19]
[04:16:19] Server Plugins
[04:16:19] --------------
[04:16:19] Loading plugin: streamer
[04:16:19] Failed.
[04:16:19] Loading plugin: whirlpool
[04:16:19]
[04:16:19] ==================
[04:16:19]
[04:16:19] Whirlpool loaded
[04:16:19]
[04:16:19] ==================
[04:16:19]
[04:16:19] Loaded.
[04:16:19] Loading plugin: sscanf
[04:16:19]

[04:16:19] ===============================

[04:16:19] sscanf plugin loaded.

[04:16:19] Version: 2.8.2

[04:16:19] (c) 2012 Alex "******" Cole

[04:16:19] ===============================

[04:16:19] Loaded.
[04:16:19] Loaded 2 plugins.

[04:16:19]
[04:16:19] Filterscripts
[04:16:19] ---------------
[04:16:19] Loaded 0 filterscripts.

[04:16:19] Script[gamemodes/test.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[04:16:19] Number of vehicle models: 0

Mugala
12/07/2019, 06:44 AM
make sure you have a streamer plugin in plugins folder.
if exists, update it with newer version. (do replaces)

alexjanjaj
12/07/2019, 11:57 AM
Okay so, not sure if this means anything. I tried running the samp server on my pc and it perfectly works fine.
It only gives me Run time error 19 when i try to run it on my VPS.
Any ideas?

Mugala
12/07/2019, 12:04 PM
if your VPS using Linux OS, make sure you have right configs for server.cfg
I mean, check if you have streamer.so in your server.cfg and streamer.so file in plugins folder.

alexjanjaj
12/07/2019, 12:11 PM
Currently running Windows Server 2016.

Mugala
12/07/2019, 12:15 PM
can u upload screen of your plugins folder?
and copy text from server.cfg? (RCON is not necessary)

alexjanjaj
12/07/2019, 01:04 PM
Honestly i dont think it's the files that have the issues but rather the VPS, maybe there is some c++ library missing? I tested the exact files on my pc and seems to work fine.


server.cfg:

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password test123
maxplayers 50
port 7777
hostname name
gamemode0 test
filterscripts
plugins streamer whirlpool sscanf
announce 1
chatlogging 1
weburl
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 0
logtimeformat [%H:%M:%S]
language English

Plugins: Imgur (https://i.imgur.com/9GfS7Q6.png)

Mugala
12/07/2019, 01:08 PM
last version of streamer.dll is nearly 400kb, there is 250kb with your version, try to update last version. re-compile with newer include and upload streamer.dll and new gamemode.

if this wont work, than try starting server with crashdetect, we might see what causes that error with carshdetect.

alexjanjaj
12/07/2019, 04:47 PM
Thank you so much, works fine now ♥