SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Help Archive (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=89)
-   -   [HELP] Capture the point (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=126073)

Flake. 06/02/2010 10:39 PM

[HELP] Capture the point
 
my script has 3 teams
TEAM_Rumania
TEAM_USA
TEAM_Rusia and i want to make a capture the checkpoint thing so when the player from any of those teams enters they need to stay in there for 5 seconds then it adds +1 to there team score that i wanted to be displayed via textdraw on the screen always updating and when the limit of 3 wins has been the gamemode changes to the next gamemode

can anyone help please :)

Flake. 06/02/2010 11:38 PM

Re: [HELP] Capture the point
 
Bump, anyone?

BlackFoX 06/02/2010 11:47 PM

Re: [HELP] Capture the point
 
pawn Code:
new playa_time[MAX_PLAYERS]; // Time for Player


SetTimer("player_timer",1000,1); // Add this to OnGameModeInit



// Example...
public player_timer()
{
    for(new i = 0;i<MAX_PLAYERS;i++)
    {
        if(!IsPlayerConnected(i) || IsPlayerNPC(i) || !IsPlayerInRangeOfPoint(i,Rad,X,Y,Z) || playa_time[i]>=5){playa_time[i] = 0;continue;} // Reset Time and Continue
        new _send[32]; // String Array
        playa_time[i]++; // Count Up Timer
        format(_send,sizeof _send,"Stay here %d Sec.",5-playa_time[i]); // Format Message
        GameTextForPlayer(i,_send,1000,3); // Show Message
        if(playa_time[i]>=5)
        {
            // Do Something...
        }
    }
    return 1;
}


All times are GMT. The time now is 09:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.