SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Plugin Development (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   [Plugin] Streamer Plugin (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865)

Sergei 31/10/2009 08:01 PM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
Quote:

Originally Posted by [SU
BP13 ]
What do you mean you are unable to reproduce it?

He can't repeat that. Even you can't do that since oyu said it has never happened to you, so it's kinda unknown issue and we don't know from where it comes.

BP13 31/10/2009 09:32 PM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
it happened to me with xStreamer a few times. But not often. I had about only 6 players complain including admins. Well when I see it with my own eyes ill post here.

Misiek 31/10/2009 11:34 PM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
I've been looking through the code and I found this piece:
Code:

                        newCheckpoint.playerDistance = checkDistance3D(player.x, player.y, player.z, (* c).x, (* c).y, (* c).z);
                        if (newCheckpoint.playerDistance <= ((* c).checkpointDistance * (* c).checkpointDistance))
                        {
                                if (newCheckpoint.playerDistance <= ((* c).checkpointDistance * (* c).checkpointDistance))
                                {
                                        newCheckpoint.checkpointID = (* c).checkpointID;
                                        newCheckpoint.size = (* c).size;
                                        newCheckpoint.x = (* c).x;
                                        newCheckpoint.y = (* c).y;
                                        newCheckpoint.z = (* c).z;
                                        discoveredCheckpoints.push_back(newCheckpoint);
                                }
                        }

Either there are two identical ifs or I'm already blind ;)

Incognito 31/10/2009 11:53 PM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
They are identical. Thanks for that.

Casus 01/11/2009 01:36 PM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
Very God!!

CJ101 02/11/2009 01:38 AM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
I've got it all setup, when i go ingame there is no objects. Im using CreateDynamicObject.

here's an example:

CreateDynamicObject(987, -1706.158447, -2188.837402, 117.400078, 0.0000, 0.0000, 213.7500,500);

shady91 02/11/2009 01:45 AM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
Quote:

Originally Posted by CJ101
I've got it all setup, when i go ingame there is no objects. Im using CreateDynamicObject.

here's an example:

CreateDynamicObject(987, -1706.158447, -2188.837402, 117.400078, 0.0000, 0.0000, 213.7500,500);

beacuse your setting it to ,500 so thats setting the virtual world as 500 make it

CreateDynamicObject(987, -1706.158447, -2188.837402, 117.400078, 0.0000, 0.0000, 213.7500,-1,-1,-1,500);

CJ101 02/11/2009 01:57 AM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
Quote:

Originally Posted by Shady91
Quote:

Originally Posted by CJ101
I've got it all setup, when i go ingame there is no objects. Im using CreateDynamicObject.

here's an example:

CreateDynamicObject(987, -1706.158447, -2188.837402, 117.400078, 0.0000, 0.0000, 213.7500,500);

beacuse your setting it to ,500 so thats setting the virtual world as 500 make it

CreateDynamicObject(987, -1706.158447, -2188.837402, 117.400078, 0.0000, 0.0000, 213.7500,-1,-1,500);

yea i see what i did now i put the distance first

StrickenKid 02/11/2009 03:33 AM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
You need to add a function so it shows the closest checkpoint of more than one are in the viewing distance.

BP13 02/11/2009 04:02 AM

Re: [REL] Streamer Plugin v2.1
 
did a servery today and about 20 people complained about the objects not loading for them.


All times are GMT. The time now is 08:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.