SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Bug Reports (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Move Object and reconnect (0.3.DL?) (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=666039)

ATomas 23/04/2019 08:01 PM

Move Object and reconnect (0.3.DL?)
 
Hello,
i found a bug. Create object. Move it (long way). Disconnect from server, connect to the same server and port to the object. And you see object in the actual pos but not moving. (testing on 0.3.DL, I use natives: CreateObject and MoveObject). GetObjectPos return correct position, but object in client not show in this return position.

BloodMaster 02/05/2019 01:44 PM

Re: Move Object and reconnect (0.3.DL?)
 
I am not sure, but I believe using Incognito streamer solves this problem. (But it doesn't mean it shouldn't be addressed by the developers)

niCe 02/05/2019 10:38 PM

Re: Move Object and reconnect (0.3.DL?)
 
It's not a bug, the move instruction is sent to the clients only at the moment, when the movement begins. The movement itself is done client-side, not server-side. You can divide the long distance into multiple shorter ones to make server-sided synchronized movement.

Or use the streamer plugin, if it helps. Oh wait, you stated recently, that whoever uses plugins, their scipts are no longer their work. No plugins then.

ATomas 07/05/2019 12:49 PM

Re: Move Object and reconnect (0.3.DL?)
 
To fix this problem, use MoveObject again when the player connects to the server. I think SA-MP could fix this bug in the next version.

Quote:

You can divide the long distance into multiple shorter ones to make server-sided synchronized movement.
It's a bad solution. When player connect to server the object doesn't move. When send MoveObject object start from bad (old) position.


Why use a foreign streamer plugin? I created my own streamer plugin over which I have 100% control and not crash my server.

DRIFT_HUNTER 11/05/2019 08:36 PM

Re: Move Object and reconnect (0.3.DL?)
 
Quote:

Originally Posted by ATomas (Post 4098003)
To fix this problem, use MoveObject again when the player connects to the server. I think SA-MP could fix this bug in the next version.


It's a bad solution. When player connect to server the object doesn't move. When send MoveObject object start from bad (old) position.


Why use a foreign streamer plugin? I created my own streamer plugin over which I have 100% control and not crash my server.

First of all, its not bad solution. Its not perfect but it is the best one you will get with available functions in samp.

Second, why not use streamer plugin? Its stable, its fast and its awesome. I dont think there is a server that doesnt use streamer plugin by incognito.

ATomas 12/05/2019 08:53 PM

Re: Move Object and reconnect (0.3.DL?)
 
Quote:

First of all, its not bad solution. Its not perfect but it is the best one you will get with available functions in samp.
using MoveObject again when the player connects to the server have perfect synchronization.


All times are GMT. The time now is 09:39 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.