SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Scripting Help (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   help me with colandreas (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=673646)

wilking 01/04/2020 10:27 AM

help me with colandreas
 
Hello everyone

I want to load gates with ColAndreas, how do I get it?

Colandreas only works when file server.amx (FS) loads.

I want when I load gates in the NGG gamemode.
Colandreas will begin to load those gates of mine again to create accurate route finding points

Someone know please help me.

Very thanks

Adamoneoone 01/04/2020 10:31 AM

Re: help me with colandreas
 
Perhaps move all the gates into a single file?

wilking 01/04/2020 11:09 AM

Re: help me with colandreas
 
Quote:

Originally Posted by Adamoneoone (Post 4137064)
Perhaps move all the gates into a single file?


I see, when Server.amx loads, it shows 'loaded collision data'. So how can I load after loadgates ();
What does it mean to move the gateway into a file?

sorry my english , it bad

Adamoneoone 01/04/2020 11:22 AM

Re: help me with colandreas
 
Put all the objects in the same .amx

wilking 01/04/2020 11:58 AM

Re: help me with colandreas
 
Quote:

Originally Posted by Adamoneoone (Post 4137070)
Put all the objects in the same .amx

i tried loadgates() on server.amx . But it not working , bro :(


All times are GMT. The time now is 05:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.