SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Scripting Help (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Capture Zone (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=227541)

[WTF]Godfather 17/02/2011 06:44 PM

Capture Zone
 
How to make a Capture Zone Gangzone
With checkpoint

smoke_weed 18/01/2012 11:09 AM

Re: Capture Zone
 
Code:

new Checkpoint[MAX_PLAYERS];
 
public OnGameModeInIt()
{
Checkpoint = SetPlayerCheckpoint(playerid, Float:x,Float:y,Float:z,8);
return 1;
}
public OnPlayerEnterCheckpoint(playerid)
{
if(Checkpoint[playerid] = 1)
{
SendClientMessage(playerid,color,"wait 20 seconds");
SetTimerEx("SetZone",20000,false,"i",playerid);
}
return 1;
}
forward SetZone(playerid);
public SetZone(playerid)
{
if...
return 1;
}

Enter your gangzones to it

sayhello 18/01/2012 11:16 AM

Re: Capture Zone
 
How to capture while you're in vehicle?

smoke_weed 18/01/2012 11:29 AM

Re: Capture Zone
 
Quote:

Originally Posted by sayhello (Post 1633284)
How to capture while you're in vehicle?

Code:

if IsPlayerInVehicle(playerid,1)
else {
SendClientMessage(playerid,color,"You are not in a vehicle to capture this zone!");
}

?

the_zohan 17/05/2012 05:10 AM

Re: Capture Zone
 
and how to enter capture zone to it?


All times are GMT. The time now is 03:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.