SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   General (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Realistic vehicle placement: (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=652433)

VeryTallMidget 11/04/2018 07:19 AM

Realistic vehicle placement:
 
5 Attachment(s)
Here is some vehicles placed mostly in country areas.
I guess its mostly usable for RP, where natural look is needed.
It consists more working class vehicles, not so many expensive cars.
Use them if you like it.

+Added L.V. (828 vehicles)

Nyzenic 11/04/2018 07:46 AM

Re: Realistic vehicle placement:
 
These are pretty useful. Thanks for sharing!

VeryTallMidget 25/10/2018 05:10 PM

Re: Realistic vehicle placement:
 
Is it possible to load previously added vehicles to samp debug ?
I have LS half way done but the cars are all over the place...

I know i can do it this way:
Add them to server and then run server, connect, save the in-car pos, but then i dont have vehicle selection like it is in debug mode.

Or maybe code cmd funcion to use in server to select from all vehicles ?

NaS 25/10/2018 05:15 PM

Re: Realistic vehicle placement:
 
In one of the SAMP default gamemodes/scripts there is a function to load this format.

You could load these files with that function, then continue placing them using /v or /vsel from fsdebug.
Then write another command to save the vehicle you currently drive in the correct format.

VeryTallMidget 25/10/2018 07:06 PM

Re: Realistic vehicle placement:
 
Correct format ?
You mean this:
AddStaticVehicle(551,1613.4619,2199.8357,10.6163,2 62.9698,75,1); //
Yes i must change it to load it to server.
But in server /vsel dont work, this is the problem.
/save works in server.

So i guess i only need a command to be able to spawn any vehicle while im in server (server running in my own machine).
Then i would load existing cars to server and see whare they are, and add some more.

This is why i was thinking if the samp_debug.exe can load vehicles into the empty map.

VeryTallMidget 26/10/2018 01:00 PM

Re: Realistic vehicle placement:
 
Well. i got it working.:cool:
Im using (SATDM~RP V9_FINAL) as a server and it already has a cmd function: /car
I changed it to /v (/v ID#)
Also disabled this line:
// if(VehicleInfo[vehicleid][Temp] == 1) SetTimerEx("EraseVehicle", 5000,0,"i",vehicleid);
Then temporary vehicle will not dissapear.

VeryTallMidget 16/05/2020 06:11 PM

Re: Realistic vehicle placement:
 
Hmmm...?? LS is missing, I had it somewhere...


All times are GMT. The time now is 07:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.