SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Scripting Help (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mining position hammer (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=672633)

SeeNN 22/02/2020 12:44 AM

Mining position hammer
 
Hi, I have a mining job, and I want to use this object for animation "19631". But I must to change that coordonates to hold the object correctly.

HTML Code:

SetPlayerAttachedObject(playerid, 3, 18634, 6, 0.078222, 0.000000, 0.110844, 298.897308, 264.126861, 193.350555, 1.000000, 1.000000, 1.000000);

ApolloScripter 22/02/2020 02:49 PM

Re: Mining position hammer
 
Hello SeeNN, you can use the AOE FilterScript, so you can change the position while playing, in a very easy way:
LINK: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=209234


All times are GMT. The time now is 01:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.