SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Scripting Help (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Binco interior problem (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=647906)

Hrb 13/01/2018 12:06 AM

Binco interior problem
 
Hello, i am wondering about creating clothes system from single player, but i have problem, that u canīt walk into small Bincoīs dress room (picture down). In sa-mp, this room is without door. I tried to find if in sa-mp exist some invisible objects (walls) but unsuccessfully so my question is, if somebody know some solution, how to solve it, so i can walk into that room.
Thanks for all tips!

https://i.ytimg.com/vi/lxQoQDpFd9w/hqdefault.jpg

ZaikerH 13/01/2018 12:51 AM

Re: Binco interior problem
 
I do not understand well.
Do you want to know how to create the System, or fix the bug to get in there?

Hrb 13/01/2018 01:09 AM

Re: Binco interior problem
 
I just need some tips, how to remove that "invisible wall" so i can get in.

ZaikerH 13/01/2018 01:19 AM

Re: Binco interior problem
 
Quote:

Originally Posted by Hrb (Post 3978791)
I just need some tips, how to remove that "invisible wall" so i can get in.

I can help you.
Just give me a few minutes, and then I'll send the files to you in private.

Just a question. Do you need it for 0.3.8 or 0.3.7?
If it is going to be used in version 0.3.7, there is no way to fix it, at least for the user it will not work, unless you use custom.img.

Hrb 13/01/2018 01:44 AM

Re: Binco interior problem
 
Quote:

Originally Posted by ZaikerH (Post 3978792)
I can help you.
Just give me a few minutes, and then I'll send the files to you in private.

Just a question. Do you need it for 0.3.8 or 0.3.7?
If it is going to be used in version 0.3.7, there is no way to fix it, at least for the user it will not work, unless you use custom.img.

For 0.3.8 it would be awesome.

edit: In 0.3.8 is possible to "cut out" that invisible wall, am I right?

ZaikerH 13/01/2018 02:01 AM

Re: Binco interior problem
 
1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Hrb (Post 3978797)
For 0.3.8 it would be awesome.

edit: In 0.3.8 is possible to "cut out" that invisible wall, am I right?

If it can be fixed.
Just download the file that I just left attached, and if you have 'Alci's img editor', open the file "gta_int", and import the file that I just left, then in your GTA, try to check it.


All times are GMT. The time now is 10:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.