SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Filterscripts (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   [FilterScript] Set your server In-Game ! - Areax (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=478912)

Areax 01/12/2013 08:00 PM

Set your server In-Game ! - Areax
 
*In-game server's settings*

Set your server In-Game with this little script !


What is this ?

This is In-Game server's settings script. With this little script you can set up you server In-Game fast !

You can:

- Change Hostname,
- Change Gamemode Text,
- Change Map name,
- Change Web's URL,
- Change RCON Password


Everything will save in file.


How to install ?

Copy IGS.pwn and IGS.amx in your filterscript folder. Open server.cfg and write under filterscript IGS, save and close it. Now go in scriptfiles folder and create a new folder, call it IGS. In there create another folder, call it Logs.
Now you are done ! :)



Commands:

Only one command

- /settings


Video:


[ame]http://www.youtube.com/watch?v=vGUyj_-XHCs[/ame]


Downlaod:

- Pastebin

Accepting mirors.


Credits:

rLogs - Rock
ZCMD - Zeex
sscanf2 - ******
Script - Me

Gen3i 02/12/2013 02:04 AM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
Nice work buddy :D

Mark_Samp 02/12/2013 02:38 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
It looks pretty nice
good job :)

thefatshizms 02/12/2013 02:52 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
You should use switch instead of loads of if statements.

Areax 02/12/2013 02:57 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
Thanks :)

Quote:

Originally Posted by thefatshizms (Post 2804235)
You should use switch instead of loads of if statements.

Thanks for the suggestion :)

Nostalgia 02/12/2013 03:41 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
Great job,
It looks pretty nice :).
Keep it up.

Jankingston 02/12/2013 03:41 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
nice work ;)

P.S : Repped :D

Areax 02/12/2013 04:04 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
Thanks :)

Uberanwar 02/12/2013 04:22 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
Not bad, xD, but I believe u can use RCON to change these. I will give you a +rep

Areax 02/12/2013 04:28 PM

Re: Set your server In-Game ! - Areax
 
Quote:

Originally Posted by Uberanwar (Post 2804346)
Not bad, xD, but I believe u can use RCON to change these. I will give you a +rep

Sure you can use RCON. This is made with function SendRconCommanf(); But it looks better with dialog ^^
Thanks :)


All times are GMT. The time now is 07:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.