SA-MP Forums

SA-MP Forums (https://forum.sa-mp.com/index.php)
-   Server Support (https://forum.sa-mp.com/forumdisplay.php?f=19)
-   -   How do you update you SA-MP server? (https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=384049)

Shawn_Raws 10/10/2012 12:39 AM

How do you update you SA-MP server?
 
Please help me.:o

Pureem 10/10/2012 12:59 AM

Re: How do you update you SA-MP server?
 
First of all
If you want it to become 0.3e You visit this Link
That is the 0.3e Client
You just copy all your files into their
Or you can move the announce.exe the server.cfg the samp.exe
And voila you have updated
If this has helped you REP me..

Larceny 10/10/2012 02:53 AM

Re: How do you update you SA-MP server?
 
Don't forget to re-compile your scripts using the respective includes.


All times are GMT. The time now is 09:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.