View Single Post
Old 23/05/2020, 05:40 PM   #1
Marcop
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 11
Reputation: 0
Default Problem connecting to host

Hi, today I have uploaded the gamemode/server to the host and at the time of putting the server on, I cannot because it gives me the following error:

HTML Code:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------
 
SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, (C)2005-2015 SA-MP Team
 
[13:21:14] filterscripts = ""  (string)
[13:21:14] 
[13:21:14] Server Plugins
[13:21:14] --------------
[13:21:14]  Loading plugin: crashdetect.so
[13:21:14]   CrashDetect v4.17 is OK.
[13:21:14]   Loaded.
[13:21:14]  Loading plugin: streamer.so
[13:21:14] 
 
*** Streamer Plugin v2.9.4 by Incognito loaded ***
 
[13:21:14]   Loaded.
[13:21:14]  Loading plugin: sscanf.so
[13:21:14] 
 
[13:21:14]  ===============================
 
[13:21:14]       sscanf plugin loaded.     
 
[13:21:14]          Version:  2.8.1        
 
[13:21:14]    (c) 2012 Alex "******" Cole  
 
[13:21:14]  ===============================
 
[13:21:14]   Loaded.
[13:21:14]  Loading plugin: mysql.so
[13:21:14]  >> plugin.mysql: R39-5 successfully loaded.
[13:21:14]   Loaded.
[13:21:14]  Loading plugin: discord-connector.so
[13:21:14]   Failed (libssl.so.1.0.0: wrong ELF class: ELFCLASS64)
[13:21:14]  Loaded 4 plugins.
 
[13:21:14] 
[13:21:14] Filterscripts
[13:21:14] ---------------
[13:21:14]   Loaded 0 filterscripts.
 
[13:21:14] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[13:21:14] [debug]  DCC_FindChannelById
[13:21:14] [debug]  DCC_SendChannelMessage
[13:21:14] [debug]  DCC_GetChannelName
[13:21:14] [debug]  DCC_GetUserName
[13:21:14] [debug]  DCC_IsUserBot
[13:21:14] [debug]  DCC_GetChannelId
[13:21:14] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[13:21:14] [debug]  DCC_FindChannelById
[13:21:14] [debug]  DCC_SendChannelMessage
[13:21:14] [debug]  DCC_GetChannelName
[13:21:14] [debug]  DCC_GetUserName
[13:21:14] [debug]  DCC_IsUserBot
[13:21:14] [debug]  DCC_GetChannelId
[13:21:14] Script[gamemodes/gb.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[13:21:14] Number of vehicle models: 0
I think the problem comes from: "[13:21:14] Loading plugin: discord-connector.so
[13:21:14] Failed (libssl.so.1.0.0: wrong ELF class: ELFCLASS64)". This does not happen when I start it on the localhost...
Marcop is offline   Reply With Quote