SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24/07/2016, 11:10 AM   #1
SSRenz
Little Clucker
 
SSRenz's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 5
Reputation: 0
Question [Asia Server]How to list my server in Internet in SAMP

I Change on Server.cfg to announce 1 and check on SAMP.exe in Internet right. THE MY SERVER IS NO LIST IN Internet Section
please help me [Asia Server] TO CREATE MY SERVER [SniperRider Server]
SSRenz is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2016, 12:55 PM   #2
cdoubleoper
Big Clucker
 
cdoubleoper's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: United Galaxies of the Universe
Posts: 177
Reputation: 26
Default Re: [Asia Server]How to list my server in Internet in SAMP

Internet tab is showing the same stuff as the hosted tab.
cdoubleoper is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2016, 01:02 PM   #3
Sew_Sumi
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,286
Reputation: 525
Default Re: [Asia Server]How to list my server in Internet in SAMP

Quote:
Originally Posted by cdoubleoper View Post
Internet tab is showing the same stuff as the hosted tab.
If you're going to explain it, explain it properly.



Currently the hosted tab servers are the only servers that are being shown in the Internet tab due to a bug that's been here for a few months.

There is a mod, on the forums here which allows for the server listings to be fixed, but I personally haven't tried it as I'll wait to see if the problem will be fixed.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2016, 09:45 PM   #4
Brainles5
Big Clucker
 
Brainles5's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 180
Reputation: 20
Default Re: [Asia Server]How to list my server in Internet in SAMP

Quote:
Originally Posted by Sew_Sumi View Post
If you're going to explain it, explain it properly.



Currently the hosted tab servers are the only servers that are being shown in the Internet tab due to a bug that's been here for a few months.

There is a mod, on the forums here which allows for the server listings to be fixed, but I personally haven't tried it as I'll wait to see if the problem will be fixed.
It isn't a bug
__________________

The Internet tab is finally back
Nov.2015 - Okt.2017
Brainles5 is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2016, 11:18 PM   #5
Sew_Sumi
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,286
Reputation: 525
Default Re: [Asia Server]How to list my server in Internet in SAMP

Quote:
Originally Posted by Brainles5 View Post
It isn't a bug
Even if this works out that it was a "working as intended" scenario, it shouldn't take 6 months to be able to filter out the reasons for this being in place.

I also refer to it being a bug, due to the fact that this cannot continue being the case for much longer, and the tab should in all likeliness return.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hosting Free server or make server online to Internet list dawoodshah Server Support 9 10/06/2015 10:22 PM
Server not in samp internet list. Dirtybit36 Server Support 3 04/09/2013 07:45 PM
SAMP Game Server Host in Asia? burnuk General 7 01/03/2013 05:12 AM
SAMP client doesn't load the server list(Internet) konorbi3 Client Support 4 30/09/2011 03:09 PM
samp server online but not on internet list hadzx Server Support 8 31/10/2010 12:11 PM


All times are GMT. The time now is 05:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.