SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 20/09/2009, 04:55 PM   #1
juuleman
Gangsta
 
juuleman's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Netherlands
Posts: 507
Reputation: 0
Default [Help] Sell houses

Can somebody help me?

There are some inactive players on my server but they still own a property...

How do i sell those propertys, cause when i just change the owner name to 'The State' in property.cfg then The State is the owner :S ...

Plz help
__________________
juuleman is offline  
Old 20/09/2009, 04:59 PM   #2
[NYRP]Mike.
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 420
Reputation: 1
Default Re: [Help] Sell houses

Go into your SAMP Folder -> Script Files -> Biz1.cfg or maybe Biz.cfg or Simular -> read it until you find the Players name and then put The_State, or if you have a Command ingame E.G /asellbiz.

-Mike.
[NYRP]Mike. is offline  
Old 20/09/2009, 05:04 PM   #3
juuleman
Gangsta
 
juuleman's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Netherlands
Posts: 507
Reputation: 0
Default Re: [Help] Sell houses

Well, if i do that. it isnt sold...

Cause now The State is the owner :S...
__________________
juuleman is offline  
Old 20/09/2009, 05:05 PM   #4
[NYRP]Mike.
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 420
Reputation: 1
Default Re: [Help] Sell houses

Hang on, are you using Godfather?.

-Mike.
[NYRP]Mike. is offline  
Old 20/09/2009, 05:06 PM   #5
juuleman
Gangsta
 
juuleman's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Netherlands
Posts: 507
Reputation: 0
Default Re: [Help] Sell houses

Nah, Pen1LS ( Public Enemy N1 Script LS)
__________________
juuleman is offline  
Old 20/09/2009, 05:07 PM   #6
[NYRP]Mike.
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 420
Reputation: 1
Default Re: [Help] Sell houses

Allright' in your biz.cfg Change the players name to None, that should work.

-Mike.
[NYRP]Mike. is offline  
Old 20/09/2009, 05:11 PM   #7
juuleman
Gangsta
 
juuleman's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Netherlands
Posts: 507
Reputation: 0
Default Re: [Help] Sell houses

Nah... Now the owner is 'none' ...

BTW, i have an /asellhouse cmd but i dont know the house ID xD
__________________
juuleman is offline  
Old 20/09/2009, 05:12 PM   #8
[NYRP]Mike.
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 420
Reputation: 1
Default Re: [Help] Sell houses

-.-, Use /edit then it will say "You have edited House / Biz ID: %s", Then use /asellbiz /asellhouse.

-Mike.
[NYRP]Mike. is offline  
Old 20/09/2009, 05:15 PM   #9
juuleman
Gangsta
 
juuleman's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: The Netherlands
Posts: 507
Reputation: 0
Default Re: [Help] Sell houses

/edit isnt doing anything
__________________
juuleman is offline  
Old 20/09/2009, 05:17 PM   #10
[NYRP]Mike.
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 420
Reputation: 1
Default Re: [Help] Sell houses

try /edit price 10 or /set price 10

-Mike.
[NYRP]Mike. is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
car sell Headshot1108 Help Archive 2 17/02/2010 08:41 PM
[HELP]How to make 0.3a houses for sell and how to make it Lilcuete Help Archive 7 23/12/2009 03:56 PM
[FilterScript] [FS] Burglar Houses Interiors(30 Houses) pierhs Filterscripts 5 20/08/2009 06:26 PM
Help to create please houses and that it was possible to buy and sell them!!! Parkour Help Archive 11 30/05/2009 11:34 AM


All times are GMT. The time now is 01:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.