SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/07/2018, 02:34 PM   #1
Jaua10
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2011
Location: Venezuela
Posts: 330
Reputation: 13
Default Skipping lines?

Is it possible that when you reach the maximum number of characters on one line, it is skipped and continues on the other line showing your name the same way along with missing chat? And if so, how?
Jaua10 is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2018, 05:29 PM   #2
Jefff
High-roller
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,642
Reputation: 319
Default Re: Skipping lines?

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Strlen
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Strmid
+
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Strins
or
http://wiki.sa-mp.com/wiki/Strcat
Jefff is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2018, 06:30 PM   #3
Verc
Big Clucker
 
Verc's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Location: 🇯🇵
Posts: 173
Reputation: 29
Default Re: Skipping lines?

You may want to take a look at ZiGGi's include.
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=622844
Verc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
will long lines in script 100k lines slow down gamemode PSYCHOBABYKILLA Server Support 2 25/04/2015 11:31 AM
Skipping SendClientMessage Rokzlive Scripting Help 5 06/08/2013 12:34 AM
Skipping a format? Skylar Paul Help Archive 5 22/03/2011 07:41 PM
sscanf skipping? armyoftwo Help Archive 2 05/12/2010 10:14 AM
[HELP] Skipping the OnPlayerSelectClass Tyler_Idy Help Archive 2 04/11/2009 12:51 AM


All times are GMT. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.