SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/07/2019, 07:41 PM   #1
WildWave
Big Clucker
 
WildWave's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 80
Reputation: 12
Default A little problem...

So... my players have to play with lag shot (lagcompmode OFF), but...
I am using the public "OnPlayerWeaponShot" and this public working just if "This callback is only called when lag compensation is enabled."

What options i have?
__________________
My Scripts : (2)

Basic Admin System
SavedSkin System
WildWave is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2019, 09:30 PM   #2
Fuzzy
Little Clucker
 
Join Date: May 2019
Posts: 29
Reputation: 0
Default Re: A little problem...

https://wiki.sa-mp.com/wiki/Lag_Compensation
__________________
My Releases:
Fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2019, 10:04 PM   #3
WildWave
Big Clucker
 
WildWave's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 80
Reputation: 12
Default Re: A little problem...

Quote:
Originally Posted by Fuzzy View Post
I know that, what can i do to let my player play with lagshot and still let this public works
__________________
My Scripts : (2)

Basic Admin System
SavedSkin System
WildWave is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2019, 10:11 PM   #4
Fuzzy
Little Clucker
 
Join Date: May 2019
Posts: 29
Reputation: 0
Default Re: A little problem...

I think there is no any other option.
__________________
My Releases:
Fuzzy is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2019, 10:11 PM   #5
BlackBank
Gangsta
 
Join Date: Dec 2010
Location: The Netherlands
Posts: 524
Reputation: 437
Default Re: A little problem...

Quote:
Originally Posted by WildWave View Post
I know that, what can i do to let my player play with lagshot and still let this public works
You can't, as stated on the wiki.
BlackBank is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Password Hash Problem & MYSQL Saving Problem Faqahat Scripting Help 3 18/04/2016 11:54 AM
[SOLVED] 3 problem's! (1 problem still unsolved, but stopped solving.) Mechscape Help Archive 9 24/12/2009 08:47 PM


All times are GMT. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.