SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/10/2011, 12:41 PM   #1
Kyle
High-roller
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 2,262
Reputation: 347
Default Server Console Open but no response local host or bots connecting

Hello, I seem to have a problem with my script, sometimes when the server opens the client thinks it's not responding.

But sometimes it will load, I can also tell when the server is not going to work as the bots do not load, but sometimes they do.

I can open the server 1 time and it not work, reopen the server again without changing code and it will load?

I don't know what the problem could be, can anyone help me please, all the prints load too in ongamemodeinit.

I've disabled bots and several things for testing and still the same problem.

I don't know what the problem could be.

Could anyone help please.

Kyle
__________________
Kyle is offline   Reply With Quote
Old 28/10/2011, 01:11 PM   #2
Kyle
High-roller
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 2,262
Reputation: 347
Default Re: Server Console Open but no response local host or bots connecting

Ive tested some other modes, it seems to be ever mode, it just takes like 15 seconds for a blank mode to respond.

Without ANY filterscripts or plugins loaded.
__________________
Kyle is offline   Reply With Quote
Old 28/10/2011, 01:15 PM   #3
Christopher
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 66
Reputation: 16
Default Re: Server Console Open but no response local host or bots connecting

You may want to check any physical firewalls on the host machine as I'm aware that there are some packet-specific software firewalls that cause intensive delay to sending and receiving of server/client packets. Also an issue that I'm aware of is specific sections of your code that may be called after the 'OnGameModeInnit' callback that may be taking extensive time to execute and since the SA-MP server is a single threaded application would cause a noticeable 'hanging' delay.
Christopher is offline   Reply With Quote
Old 28/10/2011, 01:36 PM   #4
Kyle
High-roller
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 2,262
Reputation: 347
Default Re: Server Console Open but no response local host or bots connecting

Seems to be working now, but unsure if it will stay like it.
__________________
Kyle is offline   Reply With Quote
Old 28/10/2011, 01:44 PM   #5
Ash.
High-roller
 
Ash.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: England
Posts: 2,082
Reputation: 163
Default Re: Server Console Open but no response local host or bots connecting

This seems a little like: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=292860
However your problem is on startup, and isn't entirely random (you can sometimes tell when it'll not work, for example).
__________________
TruckingWorld
Work, Play, Make Friends
Written from scratch, and originally released in 2011, play today!
Visit the forum | Play the game
Ash. is offline   Reply With Quote
Old 28/10/2011, 01:46 PM   #6
Kyle
High-roller
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 2,262
Reputation: 347
Default Re: Server Console Open but no response local host or bots connecting

Edit: The server seems to work each time I change ports after it does not work. I also checked running processes and nothing related to sa-mp is there.
__________________
Kyle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
local host cruising Server Support 4 05/06/2011 07:52 PM
Local Host - Not working. DaAce Client Support 2 18/10/2010 12:16 AM
Connecting to local host... chriswilson Server Support 0 14/03/2010 05:14 PM
The game disconnect...in local host??? Angelo94 Client Support 2 05/11/2009 11:49 AM
Connecting to the console without using samp peterspliid General 7 21/09/2009 07:06 AM


All times are GMT. The time now is 02:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.