SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02/12/2018, 06:08 PM   #1
Markus001
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6
Reputation: 0
Default fehler beim Model

with me comes the error what says the error?

[warning] Could not validate 0xCAC06F85.dff. Error(44007:0x5) Deleting..
Markus001 is offline   Reply With Quote
Old 03/12/2018, 09:03 PM   #2
Yaozu
Little Clucker
 
Yaozu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: UK
Posts: 20
Reputation: 18
Default Re: fehler beim Model

Let's have a look at the model, post the model here
__________________
Yaozu is offline   Reply With Quote
Old 04/12/2018, 07:05 AM   #3
Markus001
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 6
Reputation: 0
Default Re: fehler beim Model

Firestation in the appendix thank you
Attached Files
File Type: zip firestation.zip (2.14 MB, 13 views)
Markus001 is offline   Reply With Quote
Old 04/12/2018, 12:39 PM   #4
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 986
Reputation: 2727
Default Re: fehler beim Model

Error(44007:0x5)

material and texture names must be 1-31 characters

materials are only allowed to have 1 texture assigned. alpha is done in the txd texture, there is no need to have multiple textures on a single material.

Last edited by Kalcor; 04/12/2018 at 05:16 PM.
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 04/12/2018, 09:16 PM   #5
Yaozu
Little Clucker
 
Yaozu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: UK
Posts: 20
Reputation: 18
Default Re: fehler beim Model

Here you go this will now work in-game; the materials were not assigned properly.

I've also optimised your .txd files to reduce their ridiculous size of (safd.txd) 1.70mb & (brama.txd) 250kb to a much better (safd.txd) 500kb & (brama.txd) 62kb without any noticeable loss in quality.

The collisions have been attached to both .dff's so all you need to do is implement the objects into your server and you're set to go.
Attached Files
File Type: zip Firestation.zip (740.4 KB, 6 views)
__________________

Last edited by Yaozu; 04/12/2018 at 10:26 PM.
Yaozu is offline   Reply With Quote
Old 07/12/2018, 10:11 PM   #6
Kasis
Huge Clucker
 
Kasis's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Weed, New Mexico
Posts: 485
Reputation: 72
Default Re: fehler beim Model

just remove existing data from your C:\Users\USER\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP\cache
and try again
__________________
Kasis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Model bad file (model uploaded) Saddin SA-MP 0.3.DL 1 20/11/2017 09:42 PM
Model ID? DomagojSellug Scripting Help 1 24/07/2017 03:22 PM
model id name XaibBaba Scripting Help 0 10/06/2016 12:00 PM
Hilfe beim script (es geht um nemesuns Script) godaince1 Scripting Help 0 23/09/2012 03:10 PM
All Time this Message ! / Immer dieser Fehler! Burakaytac Client Support 2 13/08/2009 08:17 PM


All times are GMT. The time now is 12:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.