SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/11/2018, 08:05 PM   #11
waysemir
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 51
Reputation: 3
Default Re: [Bug Report] NPC/vehicle issues when using virtual worlds

Nice man, pastebin?
waysemir is offline   Reply With Quote
Old 30/11/2018, 11:26 PM   #12
CantBeJohn
Big Clucker
 
CantBeJohn's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 111
Reputation: 15
Default Re: [Bug Report] NPC/vehicle issues when using virtual worlds

Quote:
Originally Posted by waysemir View Post
Nice man, pastebin?
__________________
Server IP: play.adh-rp.com
Alternate IP: 54.37.129.82:7777

CantBeJohn is offline   Reply With Quote
Old 30/11/2018, 11:33 PM   #13
Konverse
High-roller
 
Konverse's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: CookieZone
Posts: 1,066
Reputation: 145
Default Re: [Bug Report] NPC/vehicle issues when using virtual worlds

Quote:
Originally Posted by waysemir View Post
Nice man, pastebin?
What pastebin?
__________________

SA-MP Player since 2007, officially forum registered in 2015
Konverse is offline   Reply With Quote
Old 27/12/2018, 02:04 AM   #14
4D1L
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2016
Location: London, United Kingdom
Posts: 60
Reputation: 20
Default Re: [Bug Report] NPC/vehicle issues when using virtual worlds

Quote:
Originally Posted by RIDE2DAY View Post
I've noticed something strange related to this bug today, maybe this helps for fixing it. Let me explain:

If you restart the server while player's virtual is set to 1 and you reconnect without closing the game, OnPlayerFinishedDownloading won't be called even if their new virtual world is 0, neither if you use SetPlayerVirtualWorld to 1. I guess, somehow, the game still thinks it's using VW 1 and it doesn't call OnPlayerFinishedDownloading .

Maybe all this doesn't happen if you connect to the server for the first time, but if you're reconnecting, while development it's really annoying.
I have encountered this issue yesterday and spent a few good hours doing multiple dry runs.

Would this be fixed in the near future or is there a workaround?
4D1L is offline   Reply With Quote
Old 27/12/2018, 03:22 PM   #15
cuber
Gangsta
 
cuber's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: CookieDM - https://discord.gg/p7ahv8s
Posts: 920
Reputation: 171
Default Re: [Bug Report] NPC/vehicle issues when using virtual worlds

Quote:
Originally Posted by waysemir View Post
Nice man, pastebin?
Fucktard, stop trying to increase your postcount so hard.
cuber is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help with virtual worlds tommzy09 Scripting Help 6 10/08/2014 06:11 PM
max on Virtual Worlds? Antonio [G-RP] Help Archive 1 18/01/2011 03:17 AM
Virtual Worlds ScottCFR Help Archive 4 10/04/2010 09:24 PM
NPC IN VIRTUAL WORLDS Brian_Furios Help Archive 1 26/01/2010 11:24 PM
Virtual worlds use :D luby Help Archive 8 28/07/2009 08:38 AM


All times are GMT. The time now is 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.