SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/02/2018, 03:10 PM   #1
Shotshy
Little Clucker
 
Shotshy's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 8
Reputation: 0
Default CreateObjects are not Creating

CreateObjects are not Creating when i start the server.
They are in a Filterscript.
I need to reload the Filterscript ingame with /rcon reloadfs to create them

And everytime when someone connects to the server i need to reload.

The problem is on 0.3.DL.
On 0.3.7 it is working.

sorry for my bad english

Last edited by Shotshy; 15/02/2018 at 04:08 PM.
Shotshy is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2018, 05:40 PM   #2
Nokia17Rocks
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 17
Reputation: 1
Default Re: CreateObjects are not Creating

Make sure that if you are using CreateObject, you have not already exceeded the limit of objects, in addition to checking if you are placing the objects in the correct public (OnFilterScriptInit)

Of course, I would suggest using Streamer. (CreateDynamicObject)

And do not forget check that you have not exceeded the limit amount of FilterScripts (16 FilterScripts)
Nokia17Rocks is offline   Reply With Quote
Old 15/02/2018, 05:49 PM   #3
Shotshy
Little Clucker
 
Shotshy's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 8
Reputation: 0
Default Re: CreateObjects are not Creating

Quote:
Originally Posted by Nokia17Rocks View Post
Make sure that if you are using CreateObject, you have not already exceeded the limit of objects, in addition to checking if you are placing the objects in the correct public (OnFilterScriptInit)

Of course, I would suggest using Streamer. (CreateDynamicObject)

And do not forget check that you have not exceeded the limit amount of FilterScripts (16 FilterScripts)
I know how to use it.
I dont have more than limit objects and i have only 1 filterscript.

I need CreateObject for objects where can be spawned vehicles, for another objects
i'm using streamer (CreateDynamicObject)
Shotshy is offline   Reply With Quote
Old 16/02/2018, 06:14 AM   #4
Nokia17Rocks
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 17
Reputation: 1
Default Re: CreateObjects are not Creating

Quote:
Originally Posted by Shotshy View Post
I know how to use it.
I dont have more than limit objects and i have only 1 filterscript.

I need CreateObject for objects where can be spawned vehicles, for another objects
i'm using streamer (CreateDynamicObject)
If you are using your objects something like this, you are good, if not, I don't know what's you problem.

Code:
#define FILTERSCRIPT

#include <a_samp>


public OnFilterScriptInit()
{
	print("\n--------------------------------------");
	print("Example Script");
	print("--------------------------------------\n");
	
	CreateObject(-1005, 1796.89, -1548.20, 5687.70, 0.00, 0.00, 0.00); //Example Coords and custom model ID
	return 1;
}
public OnFilterScriptExit()
{
	return 1;
}
Or show us a example of your code... I hope you find a solution to your problem, anything, let us know.
Nokia17Rocks is offline   Reply With Quote
Old 16/02/2018, 04:29 PM   #5
Shotshy
Little Clucker
 
Shotshy's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 8
Reputation: 0
Default Re: CreateObjects are not Creating

https://imgur.com/a/yOdDG

I tried again on 0.3.7 and it's working, on 0.3.DL it is not working.

@kalcor maybe you did somethink wrong when you added 2000 MAX_OBJECTS and Custom Objects?

Please fix this.
Shotshy is offline   Reply With Quote
Old 17/02/2018, 07:53 PM   #6
Nokia17Rocks
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 17
Reputation: 1
Thumbs up Re: CreateObjects are not Creating

Quote:
Originally Posted by Shotshy View Post
https://imgur.com/a/yOdDG

I tried again on 0.3.7 and it's working, on 0.3.DL it is not working.

kalcor maybe you did somethink wrong when you added 2000 MAX_OBJECTS and Custom Objects?

Please fix this.
Kalcor has nothing to do with this error that happens to you. XD

It happens that your new tmpobjid; you are creating it out of stock, so when you read the stock it only maps the first object, and the others no longer.

Then you should do the following:

Code:
stock CreateESRPMaps()
{
     new tmpobjid;
     tmpobjid = CreateDynamicObject(7009, 1871.825, -1713.793, 26.475, 0.000, 0.000, -90.000, 400.000);
     SetDynamicObjectMaterial(tmpobjid, 0, 13715, "richman02_lahills", "monobloc_256118", 0x00000000);
     tmpobjid = CreateDynamicObject(19545, 1862.880, -1628.268, 12.513, 0.000, 0.000, 90.000, 400.000);
     SetDynamicObjectMaterial(tmpobjid, 0, 10765, "airportgnd_sfse", "ws_runwaytarmac", 0x00000000);
     And all your other objects...
}
Ohhh, and of course, I noticed that you are not using custom objects, but normal GTA objects, so i supose that objects are in the rest of the script..., but I hope that your problem has been solved. Let us know if it was.

And I have the doubt about why it is that when leaving the filterscript you need to destroy the objects?
Nokia17Rocks is offline   Reply With Quote
Old 18/02/2018, 09:43 PM   #7
Shotshy
Little Clucker
 
Shotshy's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 8
Reputation: 0
Default Re: CreateObjects are not Creating

Quote:
Originally Posted by Nokia17Rocks View Post
Kalcor has nothing to do with this error that happens to you. XD

It happens that your new tmpobjid; you are creating it out of stock, so when you read the stock it only maps the first object, and the others no longer.

Then you should do the following:

Code:
stock CreateESRPMaps()
{
     new tmpobjid;
     tmpobjid = CreateDynamicObject(7009, 1871.825, -1713.793, 26.475, 0.000, 0.000, -90.000, 400.000);
     SetDynamicObjectMaterial(tmpobjid, 0, 13715, "richman02_lahills", "monobloc_256118", 0x00000000);
     tmpobjid = CreateDynamicObject(19545, 1862.880, -1628.268, 12.513, 0.000, 0.000, 90.000, 400.000);
     SetDynamicObjectMaterial(tmpobjid, 0, 10765, "airportgnd_sfse", "ws_runwaytarmac", 0x00000000);
     And all your other objects...
}
Ohhh, and of course, I noticed that you are not using custom objects, but normal GTA objects, so i supose that objects are in the rest of the script..., but I hope that your problem has been solved. Let us know if it was.

And I have the doubt about why it is that when leaving the filterscript you need to destroy the objects?

Really?
No it's not working and if you are not reading - 'On 0.3.7 is working'.
Shotshy is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2018, 07:46 AM   #8
DavidZvla
Little Clucker
 
DavidZvla's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Cosmos
Posts: 24
Reputation: 1
Default Re: CreateObjects are not Creating

I think you're doing something wrong... cause' i have a lot of objects in my server 0.3.DL where i set parked vehicles, and everything works properly... also i tested the new custom objects and work fine, Nothing wrong with the version, just some compatibility changes...
DavidZvla is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2018, 07:26 PM   #9
Shotshy
Little Clucker
 
Shotshy's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 8
Reputation: 0
Default Re: CreateObjects are not Creating

I’m using gta/samp objects, not custom..
Shotshy is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2018, 11:06 PM   #10
DavidZvla
Little Clucker
 
DavidZvla's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Cosmos
Posts: 24
Reputation: 1
Default Re: CreateObjects are not Creating

Quote:
Originally Posted by Shotshy View Post
Iím using gta/samp objects, not custom..
Well, i'm using both of them and my server work properly
DavidZvla is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help CreateObjects. karoliko Scripting Help 14 20/05/2016 05:40 PM
Createobjects? Dazza Scripting Help 4 17/09/2011 12:27 PM
CreateObjects not showing up?? xemper Help Archive 8 23/01/2011 11:16 PM
Will CreateObjects gets shadow? Voldemort Help Archive 4 12/12/2010 02:37 PM
Help! with CreateObjects Real4life Help Archive 5 10/07/2009 04:32 AM


All times are GMT. The time now is 07:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.