SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/11/2018, 07:46 PM   #1
Yaozu
Little Clucker
 
Yaozu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: UK
Posts: 20
Reputation: 18
Question Melee damage out of world bounds?

Are there plans to extend the range of where melee damage is taken/given?

As I know this was tweaked for snipers and explosives.

@Kalcor @DevTeam
__________________
Yaozu is offline   Reply With Quote
Old 11/11/2018, 12:08 AM   #2
J0sh...
High-roller
 
J0sh...'s Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Hamburger
Posts: 1,351
Reputation: 427
Default Re: Melee damage out of world bounds?

why did you try to ping kalcor twice
pickups not rendering (that are out of bounds) is an issue that hasn't been fixed yet, so don't get your hopes up.
__________________
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
Yes I know my name has 3 dots.
Thanks for noticing, it was meant to signify a pause in the personal message asking to be named J0sh but they got included.
J0sh... is online now   Reply With Quote
Old 11/11/2018, 01:09 AM   #3
Yaozu
Little Clucker
 
Yaozu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: UK
Posts: 20
Reputation: 18
Default Re: Melee damage out of world bounds?

I was asking anyone else who is deving for SAMP whether they know.

Hey worth asking the question.
__________________
Yaozu is offline   Reply With Quote
Old 11/11/2018, 01:25 AM   #4
J0sh...
High-roller
 
J0sh...'s Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Hamburger
Posts: 1,351
Reputation: 427
Default Re: Melee damage out of world bounds?

Quote:
Originally Posted by Yaozu View Post
I was asking anyone else who is deving for SAMP whether they know.

Hey worth asking the question.
so.... kalcor?
__________________
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
Yes I know my name has 3 dots.
Thanks for noticing, it was meant to signify a pause in the personal message asking to be named J0sh but they got included.
J0sh... is online now   Reply With Quote
Old 11/11/2018, 01:31 AM   #5
Yaozu
Little Clucker
 
Yaozu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: UK
Posts: 20
Reputation: 18
Default Re: Melee damage out of world bounds?

I guess so, the memes on me.
__________________
Yaozu is offline   Reply With Quote
Old 11/11/2018, 09:06 PM   #6
Boarden
Little Clucker
 
Boarden's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: (Formerly Great) Britain
Posts: 19
Reputation: 4
Default Re: Melee damage out of world bounds?

This would be a great addition in the new client with people working on servers that utilise custom maps. This and another issue are both addressed in the SAMP addon client plugin/modification (the other issue being pickup models not appearing outside of the map boundaries) so it's something that is possible to implement.
__________________
Boarden is offline   Reply With Quote
Old 12/11/2018, 05:10 PM   #7
WestSide56
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 13
Reputation: 0
Default Re: Melee damage out of world bounds?

I support! It is high time to fix the bug with melee damage for the redistribution of the map as well as the display of pickups. It is a pity that this client does not develop. Because of such bugs, it is impossible to create a server on a custom map.
p.s. Kalcor, wake up!
WestSide56 is offline   Reply With Quote
Old 14/11/2018, 09:10 AM   #8
][Noname][
Gangsta
 
][Noname]['s Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 625
Reputation: 88
Default Re: Melee damage out of world bounds?

https://forum.sa-mp.com/showpost.php...65&postcount=9
fix already exists over years
__________________
Owner of Absolute Play and SAMP Addon
][Noname][ is offline   Reply With Quote
Old 14/11/2018, 06:00 PM   #9
Yaozu
Little Clucker
 
Yaozu's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: UK
Posts: 20
Reputation: 18
Default Re: Melee damage out of world bounds?

Quote:
Originally Posted by ][Noname][ View Post
Well, that should be easy enough to implement into the SAMP client then.
__________________
Yaozu is offline   Reply With Quote
Old 15/11/2018, 03:08 PM   #10
Variable™
Gangsta
 
Variable™'s Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Somewhere...
Posts: 749
Reputation: 153
Default Re: Melee damage out of world bounds?

If the problem can be fixed easily why to implement it to the client? Unless you wanna wait a year for another release.
__________________
MW4 Community
Variable™ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[BUG] Melee outside the normal world map vyper Scripting Help 11 26/02/2015 01:07 AM
Alternative ideas for melee damage outside of map. [WSF]ThA_Devil Scripting Help 11 27/10/2013 01:15 PM
how to set melee / hand weapon damage to higher ? Ivander Scripting Help 3 03/10/2013 10:59 AM
SAMP melee damage sekol Everything and Nothing 8 30/08/2012 10:36 PM
World BOunds. Dreftas Help Archive 4 19/07/2009 04:25 PM


All times are GMT. The time now is 07:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.