SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Plugin Development

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/09/2017, 09:32 PM   #5421
Jeroen52
Gangsta
 
Jeroen52's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: The Netherlands
Posts: 882
Reputation: 74
Default Re: Streamer Plugin

Quote:
Originally Posted by BeckzyBoi View Post
27 commits since version 2.9.1. Please release 2.9.2 regardless of the crash as some of the commits since 2.9.1 are serious bug fixes; and even if there is a crash bug in the plugin, it'll be there whether you release 2.9.2 or not. Please do this. Then once you find the crash after 2.9.2 you can make the version 2.9.2.1? Thoughts?
I mean, if you want to you can just checkout the development branch, compile it and use it on your server and report back any problems you find.
__________________
Jeroen52 is offline   Reply With Quote
Old 02/09/2017, 03:03 PM   #5422
beckzy
Beta Tester
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1,277
Reputation: 172
Default Re: Streamer Plugin

Quote:
Originally Posted by Jeroen52 View Post
I mean, if you want to you can just checkout the development branch, compile it and use it on your server and report back any problems you find.
I'd rather wait for the official release. I just hope it is soon as dynamic checkpoints don't show for players sometimes when they're reenabled and the player teleports into the area of the checkpoint. The player must re-enter the steam distance for the checkpoint to show. IDK if this happens with map icons, objects, etc but it certainly does with checkpoints. I am aware that this has been fixed but it isn't official yet. I develop the script for quite an active server and a lot of players complain thinking it's a bug with my script! Anyway, I guess I'll just have to wait for Incognito to find the cause of the crash (if it is ever found) . P.S. this plugin is awesome in general, it's just that bug that bugs me (bug bugs me - you get it?) . Thanks
__________________
beckzy is offline   Reply With Quote
Old 10/09/2017, 11:47 AM   #5423
MrStead
Little Clucker
 
MrStead's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Russia
Posts: 32
Reputation: 4
Default Re: Streamer Plugin

Dynamic object streaming lags(slow loading and less stream distance) when amount of all objects is about 20000. So it should be? I just think the amount or more even could exist without any issues. How many has anyone dynamic objects on their servers? Tell me please, how is it?
MrStead is offline   Reply With Quote
Old 23/09/2017, 10:17 AM   #5424
raydx
Huge Clucker
 
raydx's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 203
Reputation: 73
Default Re: Streamer Plugin

Quote:
Originally Posted by MrStead View Post
Dynamic object streaming lags(slow loading and less stream distance) when amount of all objects is about 20000. So it should be? I just think the amount or more even could exist without any issues. How many has anyone dynamic objects on their servers? Tell me please, how is it?
158000, but in many virtual worlds. Everything fine, no lags.
raydx is offline   Reply With Quote
Old 09/10/2017, 02:40 PM   #5425
MrStead
Little Clucker
 
MrStead's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Location: Russia
Posts: 32
Reputation: 4
Default Re: Streamer Plugin

I found out what is the lags and how do they appear. I created a lot of default objects (CreateObject) about 700. I tried to replace they to dynamic, lags disappeared. But I need only CreateObject, not CreateDynamicObject in the case. How does it do?

CreateObject needs to get rid of car falling down through textures
MrStead is offline   Reply With Quote
Old 09/10/2017, 03:05 PM   #5426
whadez
Big Clucker
 
whadez's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Hungary
Posts: 119
Reputation: 21
Default Re: Streamer Plugin

Quote:
Originally Posted by MrStead View Post
I found out what is the lags and how do they appear. I created a lot of default objects (CreateObject) about 700. I tried to replace they to dynamic, lags disappeared. But I need only CreateObject, not CreateDynamicObject in the case. How does it do?

CreateObject needs to get rid of car falling down through textures
Mapping instructions for all mappers:
If you are mapping an interior, map it on solid ground, which was made by GTA San Andreas. (LV Airport, or somewhere where the ground is flat). You have to change the interior or vw of the map and player, and then he cant fall out of the interior (neither cars can do). Dont use CreateObject, just know how stuffs are working.

OR Plan B.
Make a global timer, check if the car is streamed for player, and if it's fallen down then set it back on it's original position (But take my mapping critisism serious though cause that's the proper fix for your issue)
__________________
Reference:
(Laravel, Vue.js, NuxtJS SSR, JWT) LS:RP - Hungary [Click Here]
(Laravel, Vue.js) RC:RP [Click Here]
(Laravel, Vue.js) LS:RP MTA [Click Here]
(Laravel) LimeGaming MTA [Click Here]
(Laravel) Blue Lake Roleplay [Click Here]

I'm willing to take webdevelopment jobs. Contact me for info.
Discord: whadez#4817
whadez is offline   Reply With Quote
Old 16/10/2017, 11:33 AM   #5427
vasyok28
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 14
Reputation: 0
Default Re: Streamer Plugin

Hi! I find bug in plugin, sometimes the checkpoint is not deleted.

Create:
Quote:
PlayerVar[playerid][pGPS] = CreateDynamicRaceCP(1, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 0.0, 7.0, 0, 0, playerid, 100000.0);
Quote:
public OnPlayerEnterDynamicRaceCP(playerid, checkpointid)
{
if(checkpointid == PlayerVar[playerid][pGPS])
{
DestroyDynamicRaceCP(PlayerVar[playerid][pGPS]);
PlayerVar[playerid][pGPS] = -1;
SCM(playerid, 0x669933FF, !"Checkpoint disabled.");
}
return 1;
}
The strangest thing is that the action is triggered from
Quote:
if(checkpointid == PlayerVar[playerid][pGPS])
and the message goes "Checkpoint disabled". But the checkpoint does not delete
vasyok28 is offline   Reply With Quote
Old 18/10/2017, 01:56 PM   #5428
NLDBrian
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 24
Reputation: 0
Default Re: Streamer Plugin

For some reason my objects only load when you are like standing ontop of it (It despawns when distance is more than about 3m).. I've tried to define the DD and SD BEFORE the streamer include.. This didn't work!

An example of my object string:
pawn Code:
CreateDynamicObject(8652,1232.19995117,-1432.09997559,13.39999962,0.00000000,0.00000000,89.00000000);

I already tried the following:
pawn Code:
CreateDynamicObject(8652,1232.19995117,-1432.09997559,13.39999962,0.00000000,0.00000000,89.00000000, 0, 0, 400); //0, 0, 400 = VW, Int, Distance
Please help me out here!
NLDBrian is offline   Reply With Quote
Old 19/10/2017, 12:55 AM   #5429
ToiletDuck
Huge Clucker
 
ToiletDuck's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Philippines, Lucena City
Posts: 400
Reputation: 43
Default Re: Streamer Plugin

can aynone help me with this bug?
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=643387

Thanks!
ToiletDuck is offline   Reply With Quote
Old 28/10/2017, 12:06 PM   #5430
RedFall
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 16
Reputation: 0
Default Re: Streamer Plugin

is this working in windows xp? it always load failed plugin
RedFall is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Include] Checkpoint / Area sub-streamer for incognito's streamer plugin Pottus Includes 9 21/03/2014 06:31 PM
Need 3dtextlabel Streamer And Gangzone Streamer !! Please Help . Not streamer plugin . jame42 Scripting Help 4 30/05/2012 07:33 AM
Streamer plugin 0.3d rt-2 Plugin Development 7 05/12/2011 06:17 PM
Streamer Plugin Help! ColdXX Everything and Nothing 2 21/08/2010 10:28 PM
Streamer Plugin! ColdXX Help Archive 10 18/07/2010 12:47 PM


All times are GMT. The time now is 07:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.