SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/03/2018, 09:45 AM   #1
Rasheedka
Little Clucker
 
Rasheedka's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 7
Reputation: 0
Default CJ Terrorizing me on my server and spawning ghost car

Hey

I've found this bug yesterday on my local server. I met a similar bug formerly but now the server(?) spawned a ghost car too which is not responding for the default sa-mp command (/dl) and you can't get in... After i almost killed CJ he started running away then i spawned a vehicle and tried to kill him but my game crashed.
This is the third bug like this about 1-1,5 months...
What can cause this and how i can fix it? Is there any solution?

There's the link of the video
https://*********/2xeO4YQENgM

Old video (attacking actors (not CJ-s): https://*********/SgWGge8ZzWQ?t=27s
Second old video (attacking actor following vehicle): https://*********/P1XI5WUDIeM

And i got some pictures too. CJ-s spawned in the ammunation interior and started shooting at me with uzi.


After i killed them they spawned their weapons and money.
Rasheedka is offline  
Old 04/03/2018, 11:07 AM   #2
ivndosos
Huge Clucker
 
ivndosos's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Russian Federation, Kaliningrad.
Posts: 406
Reputation: 18
Default Re: CJ Terrorizing me on my server and spawning ghost car

old known bug.
ivndosos is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SA-MP server spawning at blueberry as CJ Loryan Server Support 3 06/08/2014 03:42 PM


All times are GMT. The time now is 12:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.