SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22/10/2019, 12:08 PM   #1
MrError404
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Reputation: 0
Default Problem

Hi
I opened the port 7777 on the vps, and I made the server running steps and this message is displayed for me

(Started server on port: 7777, with maxplayers: 50 lanmode is OFF)

but I can't connect to Samp server

(Retrieving info...)

Please help
MrError404 is offline   Reply With Quote
Old 22/10/2019, 12:33 PM   #2
LasVegas
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 29
Reputation: 0
Default Re: Problem

Quote:
Originally Posted by MrError404 View Post
Hi
I opened the port 7777 on the vps, and I made the server running steps and this message is displayed for me

(Started server on port: 7777, with maxplayers: 50 lanmode is OFF)

but I can't connect to Samp server

(Retrieving info...)

Please help
Make sure you open ports on said VPS, I used https://www.parallels.com/blogs/ras/...parallels-ras/ for mine.
LasVegas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Password Hash Problem & MYSQL Saving Problem Faqahat Scripting Help 3 18/04/2016 11:54 AM
[SOLVED] 3 problem's! (1 problem still unsolved, but stopped solving.) Mechscape Help Archive 9 24/12/2009 08:47 PM


All times are GMT. The time now is 03:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.