SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/11/2009, 11:34 PM   #1
Frikandel
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 77
Reputation: 0
Default [WARNING] on house enter ; /enter

Hello, if i enter an house it give a warning, and by bizz give it not?
know someone how to fix that

SCREEN OF WARNING:




thank you
Frikandel is offline  
Old 23/11/2009, 11:43 PM   #2
miokie
High-roller
 
miokie's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Bedfordshire, England
Posts: 1,148
Reputation: 13
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

What gamemode do you use?
__________________
miokie is offline  
Old 24/11/2009, 12:10 AM   #3
Frikandel
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 77
Reputation: 0
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

me own it was 0.2x, so i made it to 0.3a =)
Frikandel is offline  
Old 24/11/2009, 08:02 AM   #4
Nibblet
Big Clucker
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 104
Reputation: 0
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

If i am right, This was a issue with the Interiors.
In SA:MP 0.2x and Before you crashed if you went in too many interiors.
It was replaced in 0.3 and now Just Gives a warning.
So its still quite Crash prone but actually doesn't crash but just gives a warning.
__________________

The banner above will connect you to our server! (SA:MP 0.3b required for samp:// connection)
Nibblet is offline  
Old 24/11/2009, 08:04 AM   #5
Daniel_Truk
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Location: Soviet Federation
Posts: 200
Reputation: 2
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

That Warning is that the interior is empty, i got it on my GM to and when i get such error everything in the house is empty,

/Cake
__________________
Daniel_Truk is offline  
Old 24/11/2009, 08:14 AM   #6
saiberfun
High-roller
 
saiberfun's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Germany
Posts: 3,306
Reputation: 383
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

Quote:
Originally Posted by Specific Rules Topic by Woet
b) Do not bump
Some people apparently think they are important enough to bump their own topic after 10 minutes.
You can bump topics when the last reply is at least 12 hours old.
__________________
This could be your space to advertise. :3
saiberfun is offline  
Old 24/11/2009, 08:37 AM   #7
BMUK
Gangsta
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 701
Reputation: 71
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

Quote:
Originally Posted by Cake.
That Warning is that the interior is empty, i got it on my GM to and when i get such error everything in the house is empty,

/Cake
Huh?

The warning is because the interior is empty?



I get the error, THEN the house is empty


Its not an error to tell you that the interior is empty.

The error itself has not been explained for what I can see...

The fix is a re-connect and the furniture in the house is back etc
BMUK is offline  
Old 24/11/2009, 08:40 AM   #8
Frikandel
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 77
Reputation: 0
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

it's fixed, i have 67 houses
and in the script was this

Code:
new HouseInfo[69][hInfo];
and i changed it to

Code:
new HouseInfo[68][hInfo];
and it's done :P
Frikandel is offline  
Old 24/11/2009, 08:43 AM   #9
BMUK
Gangsta
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 701
Reputation: 71
Default Re: [WARNING] on house enter ; /enter

lol.. I HIGHLY doubt that will fix a SA-MP error...

Try going into 10 different interiors one after the other..
BMUK is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
go to house, bussines or other with enter! povilaslt2 Help Archive 5 31/01/2010 03:46 PM
help with /enter and /exit to house and business BurnOutt Help Archive 1 03/11/2009 05:50 PM
bug with /enter, to house, [0.3 bug] BurnOutt Help Archive 1 03/11/2009 04:16 PM
my /enter system only works for house 1 Paladin Help Archive 2 26/08/2009 05:43 PM
how to create an /exit and /enter command to enter an costum interior? sandisk125 Help Archive 5 18/08/2009 02:07 PM


All times are GMT. The time now is 05:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.