SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/05/2009, 12:38 PM   #1
Adobe[NL]
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Reputation: 0
Default [REQ] Fly with Camera

Hello guys,


I'm making my own game with Torque Game Engine (GTT: Peek City) and I came on a epic idea. Why the scripters don't put a flying camera in SA-MP 0.3? Like F8 - Fly with camera / Drop camera at player -- F7 - Drop player at camera position.
Adobe[NL] is offline   Reply With Quote
Old 10/05/2009, 09:29 PM   #2
Woet
Gangsta
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 518
Reputation: 18
Default Re: [REQ] Fly with Camera

This is possible by using SetCameraPos, using it frequently could make it quite fluent.
Woet is offline   Reply With Quote
Old 11/05/2009, 04:03 PM   #3
Adobe[NL]
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: [REQ] Fly with Camera

Quote:
Originally Posted by Woet
This is possible by using SetCameraPos, using it frequently could make it quite fluent.
Is there any script for it?
Adobe[NL] is offline   Reply With Quote
Old 11/05/2009, 04:04 PM   #4
kaisersouse
High-roller
 
kaisersouse's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Subaru Forester
Posts: 2,789
Reputation: 1011
Default Re: [REQ] Fly with Camera

SAndra made a good "free cam" script. its in the Filterscript showroom
__________________
Life is like a box of cheap-ass no cocoa garbage dollar-store chocolate.
kaisersouse is offline   Reply With Quote
Old 11/05/2009, 04:27 PM   #5
Karlip
High-roller
 
Join Date: Oct 2007
Location: Click To Show
Posts: 1,479
Reputation: 102
Default Re: [REQ] Fly with Camera

Quote:
Originally Posted by kaisersouse
SAndra made a good "free cam" script. its in the Filterscript showroom
...and Leopard made some new functions that can be used to make your camera move from xyz to xyz.
__________________
Karlip is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to get camera pos gozo12 Help Archive 0 09/01/2010 05:50 PM
camera is too far ! xwy Help Archive 3 23/06/2009 11:46 AM
Need help with camera... AiVAMAN Help Archive 9 20/03/2009 04:25 PM


All times are GMT. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.