SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/08/2010, 11:58 AM   #1
robert4049
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 265
Reputation: -3
Default 500 Slot Server

How much CPU/Ram should that take.
__________________
robert4049 is offline  
Old 05/08/2010, 12:00 PM   #2
KennethRandall
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Location: In your brains
Posts: 56
Reputation: 0
Default Re: 500 Slot Server

Alot mate
KennethRandall is offline  
Old 05/08/2010, 12:02 PM   #3
robert4049
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 265
Reputation: -3
Default Re: 500 Slot Server

okay well when a VPS companey say 8 CPU Cores would that handle it?
Delete Wrong Section Pease
__________________
robert4049 is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware/Bandwidth Requirements for a 200 Slot Server GTAPod Server Support 36 06/01/2010 11:08 AM
Estimated CPU usage on 200 slot server toco123 Server Support 12 27/08/2009 06:59 PM
More weapons in one slot pascallj Help Archive 3 05/07/2009 02:53 PM
House Slot help. RyanZ Server Support 6 02/06/2009 10:44 AM


All times are GMT. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.