SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/02/2017, 07:29 PM   #1
Duduloch
Huge Clucker
 
Duduloch's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 441
Reputation: 9
Default BUG AO FORMATAR UMA STRING DENTRO DE UMA VARIÁVEL

pawn Code:
enum pInfo
{
    Peixe1,
    Peixe2,
    Peixe3,
    Peixe4,
    Peixe5,
}

new Player[MAX_PLAYERS][pInfo];

CommandText:

pawn Code:
if(strcmp("/teste", cmdtext, true, 10) == 0)
{
    strcat(Player[playerid][Peixe1], "Funcionou");
    return 1;
}
if(strcmp("/peixes", cmdtext, true, 10) == 0)
{
    new string1[25];
    format(string1, sizeof(string1), "1- %s.", Player[playerid][Peixe1]);  
    SendClientMessage(playerid, -1, string1);
    return 1;
}

A STRING NÃO ESTÁ SENDO SALVA NA VÁRIAVEL POIS QUANDO É EXECUTADO O COMANDO /peixes O CAMPO FICA VAZIO, COMO SE A VARIAVEL FOSSE IGUAL Á 0.

Em que parte estou errando?
Obrigado pessoal.
Duduloch is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2017, 07:37 PM   #2
PT
Godfather
 
PT's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Europe
Posts: 7,185
Reputation: 803
Default Re: BUG AO FORMATAR UMA STRING DENTRO DE UMA VARIÁVEL

PHP Code:
enum pInfo
{
    
Peixe1[20],
    
Peixe2[20],
    
Peixe3[20],
    
Peixe4[20],
    
Peixe5[20],
}

new 
Player[MAX_PLAYERS][pInfo]; 
é uma string nao um inteiro....
PT is offline   Reply With Quote
Old 10/02/2017, 07:54 PM   #3
Duduloch
Huge Clucker
 
Duduloch's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 441
Reputation: 9
Default Re: BUG AO FORMATAR UMA STRING DENTRO DE UMA VARIÁVEL

Quote:
Originally Posted by PT View Post
PHP Code:
enum pInfo
{
    
Peixe1[20],
    
Peixe2[20],
    
Peixe3[20],
    
Peixe4[20],
    
Peixe5[20],
}

new 
Player[MAX_PLAYERS][pInfo]; 
é uma string nao um inteiro....
Me salvou brother
Muito obrigado.
__________________
Duduloch is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] Como posso ler uma variavel dentro de uma stock? standart Português/Portuguese 7 30/12/2013 06:00 PM
[Ajuda] String + Variavel Zivo Português/Portuguese 2 28/10/2013 05:26 PM
[Ajuda] String / Variavel Duduloch Português/Portuguese 5 05/09/2013 07:42 PM
[Ajuda] salvar string em uma variável. Duduloch Português/Portuguese 1 04/09/2013 10:09 PM
[Ajuda] Variavel/String #Duvida @Riichard Português/Portuguese 17 29/03/2013 02:56 AM


All times are GMT. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.