SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/04/2015, 01:52 PM   #1
Baltimore
Huge Clucker
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 344
Reputation: 20
Default Problem with news skins.

Hello !

I have SA-MP 0.3.7-RC3.

When I change my skin for test news skins, I have a problem.

http://www.upimg.fr/ih/4eyp.png
(Exemple for skin 300)

Can u help me?

Thanks !
Baltimore is offline   Reply With Quote
Old 12/04/2015, 01:55 PM   #2
Abagail
High-roller
 
Join Date: Dec 2013
Location: GetPlayerPos(playerid, pos); Scripter/Mapper.
Posts: 3,139
Reputation: 445
Default Re: Problem with news skins.

You need to reinstall SA:MP if you haven't already. If that doesn't work try redownloading gta3.img as it may be corrupted.
Abagail is offline   Reply With Quote
Old 14/04/2015, 05:05 AM   #3
Matite
Beta Tester
 
Matite's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia
Posts: 145
Reputation: 119
Default Re: Problem with news skins.

You have a skin mod installed which is replacing the lapd1.txd file.
__________________

GamerX 0.3.7 Server 188.165.219.63:8800
www.gamerxserver.com
Matite is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have a problem with my skins please help ! KillerStrike23 Scripting Help 13 06/05/2014 01:00 PM
News problem DAVIDXP Scripting Help 4 02/09/2013 01:57 PM
Problem Mod skins SA:MP Anonimo29 General 8 23/02/2013 02:32 PM
skins problem help please stlane Client Support 9 29/04/2012 08:39 PM
Skins name problem ? esaone Client Support 2 20/03/2010 01:19 PM


All times are GMT. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.