SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25/04/2015, 01:32 PM   #21
Matite
Beta Tester
 
Matite's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Australia
Posts: 145
Reputation: 119
Default Re: Rendering bug or whatever it is

The problem is fixed in RC5.
__________________

GamerX 0.3.7 Server 188.165.219.63:8800
www.gamerxserver.com
Matite is offline   Reply With Quote
Old 25/04/2015, 09:11 PM   #22
Smileys
Huge Clucker
 
Smileys's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Home.
Posts: 384
Reputation: 31
Default Re: Rendering bug or whatever it is

Quote:
Originally Posted by Matite View Post
The problem is fixed in RC5.
I've noticed, Thanks!
Smileys is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SAMP not rendering zDigol General 1 26/07/2014 06:19 PM
Map keeps re rendering after modding 420Scripter Client Support 2 16/09/2013 01:56 PM
[How To/Tut] How to fix bad/slow rendering in GTA SA? Jason_Dealley Client Support 3 12/06/2013 01:31 PM
Map not rendering? persious Scripting Help 2 12/02/2012 09:59 PM
[BUG] Vehicle rendering bug still.. The_Moddler Help Archive 9 10/12/2010 06:30 PM


All times are GMT. The time now is 06:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.