SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/03/2009, 02:11 PM   #1
introzen
Gangsta
 
introzen's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 788
Reputation: 34
Default My /enter doesn't "return 1;" in all situations...

This is my /enter command:

http://pastebin.com/d61c3d7d3

Why do I get the text: "Unknown command" if i don't stand at a building entrance? plx help =)
__________________
"No problem can be solved from the same level of consciousness that created it." - Albert Einstein
introzen is offline  
Old 28/03/2009, 02:17 PM   #2
worxds
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 20
Reputation: 0
Default Re: My /enter doesn't "return 1;" in all situations...

Biggest problem here is unidented code.
worxds is offline  
Old 28/03/2009, 02:18 PM   #3
introzen
Gangsta
 
introzen's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 788
Reputation: 34
Default Re: My /enter doesn't "return 1;" in all situations...

Quote:
Originally Posted by worxds
Biggest problem here is unidented code.
What is that?
__________________
"No problem can be solved from the same level of consciousness that created it." - Albert Einstein
introzen is offline  
Old 29/03/2009, 09:36 AM   #4
bogeymanEST
Big Clucker
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 149
Reputation: 2
Default Re: My /enter doesn't "return 1;" in all situations...

Why is this on line 100 and 101?
pawn Code:
}
{
bogeymanEST is offline  
Old 29/03/2009, 10:39 AM   #5
introzen
Gangsta
 
introzen's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 788
Reputation: 34
Default Re: My /enter doesn't "return 1;" in all situations...

PRoblem Solved
__________________
"No problem can be solved from the same level of consciousness that created it." - Albert Einstein
introzen is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Press "enter" to /enter a building. .:*Starstrike*:. Help Archive 8 02/08/2010 01:24 AM
how to make like if you press "F" or enter then enters building? hardstop Help Archive 3 28/04/2010 11:18 AM
Admin script requires "ReturnUser", "strtok" and "IsNumeric" Rubennnnn Help Archive 1 02/12/2009 06:08 PM
"Bots", "AI", "NPCs"... Computer-controlled pedestrians and traffic! ssflsnoob General 2 23/11/2008 06:06 PM


All times are GMT. The time now is 12:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.