SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25/04/2016, 12:25 PM   #1
MonSterLikeHD
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2015
Location: Romania
Posts: 63
Reputation: 1
Default Texture didn't load

Hi, i am trying to create something, i change the texture of the object, but the object didn't have the texture changed... Here is the code:
Quote:
new SuportWall1;
SuportWall1 = CreateObject(19435, 1312.13245, -1130.76404, 24.42850, 0.00000, 0.00000, 90.00000);
SetObjectMaterial(SuportWall1, 0, 19435, "all_walls", "laspowrec2", 0);
Someone can explain me why, the texture didn't change ?
MonSterLikeHD is offline   Reply With Quote
Old 25/04/2016, 12:38 PM   #2
ikey07
High-roller
 
ikey07's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Latvia,Riga
Posts: 1,363
Reputation: 180
Default Re: Texture didn't load

Some textures needs to be pre-loaded, somewhere in the underground add object which originally have this texture, and see the magic happens.

to understand it, first create original object with this texture and then change texture to your own object.
__________________
ikey07 is offline   Reply With Quote
Old 25/04/2016, 03:47 PM   #3
MonSterLikeHD
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2015
Location: Romania
Posts: 63
Reputation: 1
Default Re: Texture didn't load

Quote:
Originally Posted by ikey07 View Post
Some textures needs to be pre-loaded, somewhere in the underground add object which originally have this texture, and see the magic happens.

to understand it, first create original object with this texture and then change texture to your own object.
Fixed allready, but i don't know how to close the thread xD
MonSterLikeHD is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] 420 Texture Viewer and ALL SA texture Array Pottus Filterscripts 45 11/02/2017 01:48 PM
Load maps on texture studio DEATHSTROKE Scripting Help 0 14/02/2016 08:26 AM
[HELP] Object Texture Problem on Texture Studio MarleyBanks Scripting Help 1 28/11/2015 10:45 AM
Texture load bug. GangsTa_ Client Support 10 06/03/2014 01:11 PM
some dynamic object didn't show up, my server can't load streamer Chrisli520 Scripting Help 3 13/10/2013 11:48 AM


All times are GMT. The time now is 02:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.