SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20/09/2018, 10:01 PM   #1
Chleee7
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 10
Reputation: 0
Default Fusez's Map Editor

Hello, how can I edit inside a building?
Chleee7 is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 01:28 PM   #2
HeLiOn_PrImE
High-roller
 
HeLiOn_PrImE's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj Napoca, Romania
Posts: 3,036
Reputation: 464
Default Re: Fusez's Map Editor

Quote:
Originally Posted by Chleee7 View Post
Hello, how can I edit inside a building?
If you're referring to interiors, you need teleports for them.
__________________

"It's only a game, but people are real. You have to respect them." - Mick88
"You don't deserve a +rep, if you ask for it. Those who deserve it, don't have to ask." - me
"And yet people will still start new threads for the "dying" subject." - me

HeLiOn_PrImE is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 01:41 PM   #3
Chleee7
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: Fusez's Map Editor

Yes interiors, and where can i get that
Chleee7 is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 07:21 PM   #4
HeLiOn_PrImE
High-roller
 
HeLiOn_PrImE's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Cluj Napoca, Romania
Posts: 3,036
Reputation: 464
Default Re: Fusez's Map Editor

there are tones of scripts with teleports. If I'm not mistaken you should have teleport functions right in this editor.
__________________

"It's only a game, but people are real. You have to respect them." - Mick88
"You don't deserve a +rep, if you ask for it. Those who deserve it, don't have to ask." - me
"And yet people will still start new threads for the "dying" subject." - me

HeLiOn_PrImE is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 07:25 PM   #5
Chleee7
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 10
Reputation: 0
Default Re: Fusez's Map Editor

If you remember, you gave me your editor which is this one, does it exist in it?
Chleee7 is offline   Reply With Quote
Old 21/09/2018, 08:19 PM   #6
Kasis
Huge Clucker
 
Kasis's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Weed, New Mexico
Posts: 485
Reputation: 72
Default Re: Fusez's Map Editor

Quote:
Originally Posted by Chleee7 View Post
Hello, how can I edit inside a building?
not sure how it works in fuzes map editor, but like in texture studio you can get original game object ids as labels on em. Select it, dublicate and remove original one and you will be able to edit.
__________________
Kasis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Regarding Fusez's Map Editor Chleee7 Everything and Nothing 5 18/08/2018 11:24 PM
Fusez Map Editor MarioKamani Scripting Help 6 08/12/2017 09:42 PM
Fusez Map Editor HELP! PLEASE! MarioKamani Server Support 1 07/12/2017 11:01 PM
I have difficulty with Fusez's Map Editor hoanduy Server Support 2 08/12/2016 11:21 AM
Fusez's Map Editor Karolukas123 Scripting Help 2 29/12/2015 04:08 PM


All times are GMT. The time now is 06:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.