SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17/09/2019, 11:58 AM   #1
playstores
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 148
Reputation: 3
Default PAY for ANNOUNCE ?

Do I have to Pay (Hosted Tab or whatever) to make my SA:MP Server visible in SA:MP Client Internet List ?
playstores is offline   Reply With Quote
Old 17/09/2019, 12:00 PM   #2
Hazon
Big Clucker
 
Hazon's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Who cares ?
Posts: 139
Reputation: 18
Default Re: PAY for ANNOUNCE ?

Yes.
Hazon is offline   Reply With Quote
Old 17/09/2019, 12:39 PM   #3
Symon
Gangsta
 
Symon's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Italy
Posts: 515
Reputation: 18
Default Re: PAY for ANNOUNCE ?

Internet list is a thing, hosted tab is another. Your server will appear on internet list if you set announce to 1 in server.cfg
However, if you want more visibility and players buy hosted tab.
__________________


Discord | Play Now | Website

Add your server to favourites and join our Discord.
Symon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
/announce cmd help S4ba Scripting Help 36 08/03/2013 10:50 PM
Announce Cmd Geeboi_Mehdi Scripting Help 6 29/08/2012 02:07 AM
Announce = 1 LukeStephens Server Support 5 02/07/2012 03:26 PM
Help with /Announce. Type-R Help Archive 5 06/05/2011 03:02 AM
Announce Cmd. Davz*|*Criss Help Archive 6 19/03/2011 12:09 AM


All times are GMT. The time now is 07:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.