SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/09/2012, 07:45 PM   #21
sniperwars
Huge Clucker
 
Join Date: Jan 2011
Location: Under your bed.
Posts: 441
Reputation: 22
Default Re: NGRP Setup help

Why don't you make your own gamemode instead of using an illegally released gamemode ? The NGRP gamemode isn't allowed and your server will be stopped and may result in ban from SA:MP forum.
__________________
sniperwars is offline   Reply With Quote
Old 05/01/2013, 03:04 AM   #22
copman87
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 13
Reputation: 0
Default Re: NGRP Setup help

hey look that one guy was right luke did get banned
copman87 is offline   Reply With Quote
Old 22/11/2013, 05:35 PM   #23
HoboGamings
Big Clucker
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 103
Reputation: 21
Default Re: NGRP Setup help

I was looking to setup a LAN server could you PM the NG script
HoboGamings is offline   Reply With Quote
Old 22/11/2013, 05:53 PM   #24
Astralis
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: NGRP Setup help

Quote:
Originally Posted by [HK]Ryder[AN] View Post
USING NGRP IS NOT ALLOWED. IF SOMEONE REPORTED YOU WILL BE BANNED AND YOUR SERVER WILL BE STOPPED.
well said, sadly not in biggest font.
  Reply With Quote
Old 22/11/2013, 05:53 PM   #25
InglewoodRoleplay
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 60
Reputation: 7
Default Re: NGRP Setup help

Quote:
Originally Posted by SAMP_Luke View Post
Not really, this has 100000+ lines, with a good admin system. I have never been on a server with this script, and be admin with it. So I just want to see what it's like as an admin
I'm so tired of hearing people talk about lines of code. Lines of code don't even matter. Most of the scripts I've seen that were more than 60,000 lines long were not even modular scripts and the majority of them were badly coded. I can have a 5,000 line script that does the same a 60,000 line script does. Indeed, I've seen things in 60,000 line scripts that were completely disgusting like for example a checkpoint system filled with a different variable for each checkpoint and so on. (checkpoint1[playerid], checkpoint2[playerid], etc) when you could just define the check points in a new PCheckPoints[][DefCheckPoints] = { ... }; on the top of the script and then go through the index of check points you have defined. The less the amount of lines, the more efficient your script is (if properly coded of course). This is pretty much constructive criticism for all of those that think that lines of code show how great your script is when it indeed does not.
InglewoodRoleplay is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to setup a url ip think with dns wes231 Scripting Help 1 01/03/2012 03:17 AM
How to setup VPS? SampLoverNo123 Server Support 7 01/02/2012 12:10 PM
VPS setup help Iceguru Server Support 3 15/10/2009 12:38 AM


All times are GMT. The time now is 12:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.