SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts > Includes

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11/10/2013, 03:08 PM   #11
iZN
High-roller
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 2,397
Reputation: 569
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

Great work Slice as usual. I was little bit confused but your last post cleared it up.
__________________
iZN is offline   Reply With Quote
Old 12/10/2013, 11:45 PM   #12
Matt
Huge Clucker
 
Matt's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 368
Reputation: 32
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

nice work man, rep
__________________
Matt is offline   Reply With Quote
Old 13/10/2013, 12:07 AM   #13
Lorenc_
High-roller
 
Lorenc_'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Australia
Posts: 3,803
Reputation: 1160
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

This is great, always wanted to make the same thing.

I just would hate to go through the whole script to replace every SendClientMessage. It would be possible to hook some code into SCM and return out the translated text, right? If so, definitely translating has been never easier with this!

Good job Slice!
__________________
Join the best Cops And Robbers in SA-MP, today. svr.sfcnr.com:7777

Lorenc_ is offline   Reply With Quote
Old 13/10/2013, 12:12 AM   #14
Slice
High-roller
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sweden
Posts: 1,835
Reputation: 1607
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

Quote:
Originally Posted by Lorenc_ View Post
This is great, always wanted to make the same thing.

I just would hate to go through the whole script to replace every SendClientMessage. It would be possible to hook some code into SCM and return out the translated text, right? If so, definitely translating has been never easier with this!

Good job Slice!
Well, you'll always need the underscore macro around text, but in future versions there will be a macro that takes only 1 argument - the text. It'll automatically figure out what playerid it's being sent to.

FYI, this is what I'm trying to replicate (without PBP): https://github.com/oscar-broman/PAWN...e#translations

Edit: I just realized it's possible to have this format of the strings: @"text"!! All I need to do is write some tricky macros.
Slice is offline   Reply With Quote
Old 13/10/2013, 01:28 AM   #15
Sublime
High-roller
 
Sublime's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: 6ix god
Posts: 999
Reputation: 223
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

pawn Code:
#DEFINE __ @

Won't that work?
__________________
Quote:
Originally Posted by Zorono View Post
Becuase its the best mod of GTA SA
and itsn't dead, Kalcor is having some proplems on his real life so he is busy now and release the new version now so shut your fucking mouse !!!!!!!!
Sublime is offline   Reply With Quote
Old 13/10/2013, 08:39 AM   #16
Astralis
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

awesome release, will help a lot of servers^^
  Reply With Quote
Old 13/10/2013, 10:32 AM   #17
Slice
High-roller
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sweden
Posts: 1,835
Reputation: 1607
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

Quote:
Originally Posted by Sublime View Post
pawn Code:
#DEFINE __ @

Won't that work?
I'm talking about @"text" instead of _("text").
Slice is offline   Reply With Quote
Old 13/10/2013, 03:14 PM   #18
Excel™
Gangsta
 
Excel™'s Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 550
Reputation: 95
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

Fantastic include.

REP+
__________________
NO MORE CODING SAMP :V
JUST PLAYING...
Excel™ is offline   Reply With Quote
Old 14/10/2013, 02:53 AM   #19
Sublime
High-roller
 
Sublime's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: 6ix god
Posts: 999
Reputation: 223
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

It would be great to have something like @", instead of __( since it's a pain-in-the-ass.

Is it possible to do something like, language set using country detect using this include?
__________________
Quote:
Originally Posted by Zorono View Post
Becuase its the best mod of GTA SA
and itsn't dead, Kalcor is having some proplems on his real life so he is busy now and release the new version now so shut your fucking mouse !!!!!!!!
Sublime is offline   Reply With Quote
Old 14/10/2013, 04:36 AM   #20
shittt
Gangsta
 
shittt's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: I came back
Posts: 796
Reputation: 78
Default Re: translate.inc - Translating has never been easier!

good work
__________________
Hi
shittt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Script Translating TequL Scripting Help 0 08/06/2013 08:53 AM
Translating an in game warning Shoulen Client Support 3 01/05/2013 06:31 AM
Translating RollTi Everything and Nothing 3 27/04/2012 06:31 AM
Translating scripts Hot Help Archive 4 16/02/2010 07:11 PM
russian GTO translating mister_ic3 Help Archive 2 01/09/2009 02:20 PM


All times are GMT. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.