SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts > Includes

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/01/2009, 04:49 PM   #1
rafay
Gangsta
 
rafay's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pakistan
Posts: 972
Reputation: 1
Default [INC] Vehicle Names Include.

What ?
It includes all the names of the vehicles found in San Andreas
Basically if you are hunting for vehicles IDs, with this include you can easily do your work.

How ?
If you don't know a ID of a vehicle & searching all over for the ID, you can easily add the vehicle's name

Example:
AddStaticVehicle(522,3065.447,-710.515,2441.421,265.0,-1,-1);
With this include:
AddStaticVehicle(nrg500,3065.447,-710.515,2441.421,265.0,-1,-1);

It will do the same function. Just replace the ID with the Name.

Why ?
I created this include for those who don't wants to search for IDs. Just add the vehicle's name & it's done!

How to Use ?

pawn Code:
#include <vehicles>
Add this code under #include <a_samp>

& then whenever you want to add a vehicle in your gamemode.

pawn Code:
AddStaticVehicle(nrg500,3065.447,-710.515,2441.421,265.0,-1,-1); //Example 1
AddStaticVehicle(infernus,3065.447,-710.515,2441.421,265.0,-1,-1); //Example 2
AddStaticVehicle(sultan,3065.447,-710.515,2441.421,265.0,-1,-1); //Example 3

More ?
It's my first basic include.
Also works with CreateVehicle.
If you are gonna comment like a kid, Don't! Because i know you are a Einstein who know all IDs, so stop the rubish comments

Download:
__________________
rafay is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2009, 08:48 AM   #2
Sanchez777
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 16
Reputation: 0
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

Good idea! Will this also work with CreateVehicle?
Sanchez777 is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2009, 08:57 AM   #3
rafay
Gangsta
 
rafay's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pakistan
Posts: 972
Reputation: 1
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

Quote:
Originally Posted by Sanchez777
Good idea! Will this also work with CreateVehicle?
Yes..
__________________
rafay is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2009, 10:11 AM   #4
hamptonin
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 167
Reputation: 1
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

This is easy but very [size=20pt]gooood
hamptonin is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2009, 10:11 AM   #5
Zezombia
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 415
Reputation: 30
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

I'm sorry but, this seems useless. It's easier + haves more function capability to use aVehicleNames from Debug.
Zezombia is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2009, 10:13 AM   #6
hamptonin
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 167
Reputation: 1
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

Quote:
Originally Posted by Zezombia
I'm sorry but, this seems useless. It's easier + haves more function capability to use aVehicleNames from Debug.
I do not understand why you post here because most of the good, and you go have a debug
hamptonin is offline   Reply With Quote
Old 02/01/2009, 10:15 AM   #7
rafay
Gangsta
 
rafay's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pakistan
Posts: 972
Reputation: 1
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

Quote:
Originally Posted by .: Mave :.
Very nice rafay
Quote:
Originally Posted by hamptonin
This is gooood
Thanks

Quote:
Originally Posted by Zezombia
I'm sorry but, this seems useless. It's easier + haves more function capability to use aVehicleNames from Debug.
Quote:
If you are gonna comment like a kid, Don't!
but i don't care about that comment
this is useless for you but not for those who finds it useful
__________________
rafay is offline   Reply With Quote
Old 03/01/2009, 03:32 AM   #8
Mikep
High-roller
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,042
Reputation: 2
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

Or you could do

new infernus;
infernus = CreateVehicle();

:S
Mikep is offline   Reply With Quote
Old 03/01/2009, 09:19 AM   #9
rafay
Gangsta
 
rafay's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pakistan
Posts: 972
Reputation: 1
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

Quote:
Originally Posted by Mikep
Or you could do

new infernus;
infernus = CreateVehicle();

:S
u did got the include.
it's like this
CreateVehicle(uranus,-1200.252,-1954.027,2547.196,173.0,-1,-1, 200); // Uranus
it replaces the vehicle id with the vehicle's name!
__________________
rafay is offline   Reply With Quote
Old 07/02/2009, 11:05 AM   #10
wavefunction
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 5
Reputation: 0
Default Re: [INC] Vehicle Names Include.

will regular IDs work with your include?
wavefunction is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS]Vehicle Names v1.1.1 biltong Filterscripts 19 08/02/2011 01:27 PM
Vehicle Names M1K1 Help Archive 3 30/12/2009 04:15 PM
[Include] [INC]Vehicle names instead of IDs XtremeChio Includes 17 20/09/2009 02:41 PM
[NEED HELP] vehicle names Drift_King786 Help Archive 7 27/05/2009 01:33 PM
Vehicle names darkrider366 Help Archive 1 03/02/2009 01:45 PM


All times are GMT. The time now is 04:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.