SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15/04/2013, 08:23 PM   #1
EthanCortez
Little Clucker
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 32
Reputation: 0
Default Update samp to 0.3x Client

Hello, I am hosting right now my server in Volt Host, but I need to change SAMP client to 0.3x, how to do it?


I hope you answer me so soon.
EthanCortez is offline   Reply With Quote
Old 15/04/2013, 08:26 PM   #2
Isolated
Gangsta
 
Isolated's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: United Kingdom
Posts: 802
Reputation: 155
Default Re: Update samp to 0.3x Client

Just compile your script with the 0.3x files, and ensure you have the file version of Volt-Host at 0.3x
Isolated is offline   Reply With Quote
Old 15/04/2013, 08:27 PM   #3
DaTa[X]
Banned
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 374
Reputation: 39
Default Re: Update samp to 0.3x Client

Read this tutorial
DaTa[X] is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SA-MP 0.3x R1-2 client/server update (optional) Kalcor News and Updates 207 02/11/2014 08:00 PM
SA-MP 0.3d R2 client/server update (optional) Kalcor News and Updates 173 09/10/2012 04:51 PM
SA-MP 0.3c R3 client update (minor/optional) Kalcor News and Updates 171 28/10/2011 12:17 PM
SA-MP 0.3b R3 client update (minor/optional) SA-MP News and Updates 89 06/01/2011 07:51 PM
SA-MP 0.3b R2 client/server update (optional) SA-MP News and Updates 37 02/01/2011 07:18 PM


All times are GMT. The time now is 03:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.