SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/02/2016, 04:30 PM   #1
qSmoke
Big Clucker
 
qSmoke's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 98
Reputation: 19
Default Pôr randon valor em mensagem de texto

Code:
	if(Del[playerid] == 1) // This checks if our variable equals to 1, if so: it continues
	{
		DisablePlayerCheckpoint(playerid); // This makes sure that there will be a new checkpoint
		Del[playerid] = 0; // Changes the variable, so we can use it later again with OnPlayerEnterCheckpoint
        new rand = random(sizeof(DinheiroEntrega));
		GivePlayerMoney(playerid, DinheiroEntrega[rand][0]);
		SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "Você ganhou %d dólares pelo trabalho");
		return 1;
	}
Quero por o mesmo valor DinheiroEntrega na mensagem ali, alguém ajuda?
__________________
qSmoke is offline   Reply With Quote
Old 04/02/2016, 04:37 PM   #2
Coringa_Vilao
High-roller
 
Coringa_Vilao's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Brasil
Posts: 1,113
Reputation: 8
Default Re: Pôr randon valor em mensagem de texto

PHP Code:
if(Del[playerid] == 1){
    
    
DisablePlayerCheckpoint(playerid); // This makes sure that there will be a new checkpoint
    
Del[playerid] = 0// Changes the variable, so we can use it later again with OnPlayerEnterCheckpoint
    
new rand random(sizeof(DinheiroEntrega));
    
GivePlayerMoney(playeridDinheiroEntrega[rand][0]);
    
SendClientMessage(playerid0xFFFFFFFF"Você ganhou %d dólares pelo trabalho"DinheiroEntrega[rand][0]);
    return 
1;

__________________
[Projeto] Project Cloud [ZombieXP] | NEW MOD !
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=3713519


Coringa_Vilao is offline   Reply With Quote
Old 04/02/2016, 04:45 PM   #3
qSmoke
Big Clucker
 
qSmoke's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 98
Reputation: 19
Default Re: Pôr randon valor em mensagem de texto

Quote:
Originally Posted by Coringa_Vilao View Post
PHP Code:
if(Del[playerid] == 1){
    
    
DisablePlayerCheckpoint(playerid); // This makes sure that there will be a new checkpoint
    
Del[playerid] = 0// Changes the variable, so we can use it later again with OnPlayerEnterCheckpoint
    
new rand random(sizeof(DinheiroEntrega));
    
GivePlayerMoney(playeridDinheiroEntrega[rand][0]);
    
SendClientMessage(playerid0xFFFFFFFF"Você ganhou %d dólares pelo trabalho"DinheiroEntrega[rand][0]);
    return 
1;

Não foi x(((((
__________________
qSmoke is offline   Reply With Quote
Old 04/02/2016, 04:52 PM   #4
Coringa_Vilao
High-roller
 
Coringa_Vilao's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Brasil
Posts: 1,113
Reputation: 8
Default Re: Pôr randon valor em mensagem de texto

PHP Code:
if(Del[playerid] == 1){ 
     
    
DisablePlayerCheckpoint(playerid); // This makes sure that there will be a new checkpoint 
    
Del[playerid] = 0// Changes the variable, so we can use it later again with OnPlayerEnterCheckpoint 
    
new rand random(sizeof(DinheiroEntrega)); 
    
GivePlayerMoney(playeridDinheiroEntrega); 
    
SendClientMessage(playerid0xFFFFFFFF"Você ganhou %d dólares pelo trabalho"DinheiroEntrega); 
    return 
1

__________________
[Projeto] Project Cloud [ZombieXP] | NEW MOD !
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=3713519


Coringa_Vilao is offline   Reply With Quote
Old 04/02/2016, 04:57 PM   #5
LockedLucas
Gangsta
 
LockedLucas's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Irineu
Posts: 791
Reputation: 16
Default Re: Pôr randon valor em mensagem de texto

Esqueceu de formatar...

PHP Code:
if(Del[playerid] == 1){  
      
    
DisablePlayerCheckpoint(playerid); // This makes sure that there will be a new checkpoint  
    
Del[playerid] = 0// Changes the variable, so we can use it later again with OnPlayerEnterCheckpoint  
    
new rand random(sizeof(DinheiroEntrega));  
    new 
string[30];
    
GivePlayerMoney(playeridDinheiroEntrega);  
    
format(string,sizeof(string),"Você ganhou %d dólares pelo trabalho"DinheiroEntrega);
    
SendClientMessage(playerid0xFFFFFFFFstring); 
    return 
1;  

__________________
LockedLucas is offline   Reply With Quote
Old 04/02/2016, 06:31 PM   #6
qSmoke
Big Clucker
 
qSmoke's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 98
Reputation: 19
Default Re: Pôr randon valor em mensagem de texto

Quote:
Originally Posted by LockedLucas View Post
Esqueceu de formatar...

PHP Code:
if(Del[playerid] == 1){  
      
    
DisablePlayerCheckpoint(playerid); // This makes sure that there will be a new checkpoint  
    
Del[playerid] = 0// Changes the variable, so we can use it later again with OnPlayerEnterCheckpoint  
    
new rand random(sizeof(DinheiroEntrega));  
    new 
string[30];
    
GivePlayerMoney(playeridDinheiroEntrega);  
    
format(string,sizeof(string),"Você ganhou %d dólares pelo trabalho"DinheiroEntrega);
    
SendClientMessage(playerid0xFFFFFFFFstring); 
    return 
1;  

Deu certo, valeu
__________________
qSmoke is offline   Reply With Quote
Old 04/02/2016, 07:00 PM   #7
Coringa_Vilao
High-roller
 
Coringa_Vilao's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Brasil
Posts: 1,113
Reputation: 8
Thumbs up Re: Pôr randon valor em mensagem de texto

Quote:
Originally Posted by LockedLucas View Post
Esqueceu de formatar...

PHP Code:
if(Del[playerid] == 1){  
      
    
DisablePlayerCheckpoint(playerid); // This makes sure that there will be a new checkpoint  
    
Del[playerid] = 0// Changes the variable, so we can use it later again with OnPlayerEnterCheckpoint  
    
new rand random(sizeof(DinheiroEntrega));  
    new 
string[30];
    
GivePlayerMoney(playeridDinheiroEntrega);  
    
format(string,sizeof(string),"Você ganhou %d dólares pelo trabalho"DinheiroEntrega);
    
SendClientMessage(playerid0xFFFFFFFFstring); 
    return 
1;  

falta de atenção minha...
__________________
[Projeto] Project Cloud [ZombieXP] | NEW MOD !
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=3713519


Coringa_Vilao is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tutorial] Mensagem Ao entrar e Mensagem ao sair Do server. gabrielloko157 Lançamentos/Releases 26 03/12/2015 12:47 AM
[Ajuda] Duvida valor 1 ou valor 0 ? yNexus Português/Portuguese 4 15/02/2014 01:04 AM
[Pedido] Teleport Randon Lateamcraft Português/Portuguese 1 28/06/2013 08:52 PM
[AJUDA] Mensagem mensagem apenas para admin Chis Português/Portuguese 10 21/01/2012 08:09 PM


All times are GMT. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.