SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/02/2010, 10:50 PM   #1
Sergei
High-roller
 
Sergei's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Slovenia
Posts: 2,871
Reputation: 230
Default Train tracks

Hey.

I was testing something with trains today and I realized that we can use only two out of four tracks for them. I'm wondering why we can't use those two "ghost" tracks anymore. I tried various things with with trams and both train models, but I never managed to spawn them there.
I used those two tracks sometime ago (I don't remember if it was 0.3 already) and also both videos bellow were recorded in SA:MP, so those two tracks were (are?) usable.

Here are videos if someonebody doesn't know what I mean:
The Ghost Train. GTA SA
GTA San Andreas: Floating invisible train track

Anybody got trams/trains on those two tracks in 0.3a maybe and can give some hints?
__________________
Watch out, scouts everywhere!
Sergei is offline   Reply With Quote
Old 02/02/2010, 02:51 AM   #2
HydraX
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Location: Don`t stalk me..
Posts: 894
Reputation: 18
Default Re: Train tracks

They failed to make it because, Rockstar never bother to finish the tracks.
__________________
kthxbai.
http://pastebin.com/cLxes1HM

West Coast Generation - Alpha [0.3e]
108.213.37.171:7777
HydraX is offline   Reply With Quote
Old 02/02/2010, 02:41 PM   #3
Sergei
High-roller
 
Sergei's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Slovenia
Posts: 2,871
Reputation: 230
Default Re: Train tracks

Those two tracks were usable in 0.2 versions (you can check vidoes for that), so I don't know why they aren't (at least I can't put train/tram there) in 0.3 anymore.
__________________
Watch out, scouts everywhere!
Sergei is offline   Reply With Quote
Old 02/02/2010, 02:58 PM   #4
Rzzr
Gangsta
 
Rzzr's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Netherlands
Posts: 658
Reputation: 264
Default Re: Train tracks

I think since SA:MP 0.3 you can't spawn vehicles on them anymore.
Rzzr is offline   Reply With Quote
Old 02/02/2010, 03:37 PM   #5
CaHbKo
Huge Clucker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 399
Reputation: 41
Default Re: Train tracks

Damn, i wish it would be possible to build your own train tracks..
CaHbKo is offline   Reply With Quote
Old 09/02/2010, 09:19 PM   #6
r9x
Big Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 77
Reputation: 0
Default Re: Train tracks

ive tryed to spawn a TRAM on the SF tram rails.. but i cant drive the tram... any hints?
r9x is offline   Reply With Quote
Old 23/05/2010, 10:33 PM   #7
chaosnz
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 139
Reputation: 0
Default Re: Train tracks

Quote:
Originally Posted by Visual_Pleasure aka Chaos_Reaper
ive tryed to spawn a TRAM on the SF tram rails.. but i cant drive the tram... any hints?
the best thing you can do is create a command to spawn a tram and put you inside it.
chaosnz is offline   Reply With Quote
Old 23/05/2010, 10:36 PM   #8
Cedimedi
Huge Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 362
Reputation: 0
Default Re: Train tracks

lol u just bumped some old stuff.

Quote:
Originally Posted by LowCo.
I think since SA:MP 0.3 you can't spawn vehicles on them anymore.
well, thats true.
Cedimedi is offline   Reply With Quote
Old 24/05/2010, 05:45 AM   #9
chaosnz
Big Clucker
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 139
Reputation: 0
Default Re: Train tracks

well actually with ladmin, spawning a tram works lol
chaosnz is offline   Reply With Quote
Old 24/05/2010, 05:54 AM   #10
Gamer_Z
High-roller
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,047
Reputation: 1370
Default Re: Train tracks

By The way i knew about this for quite some time and my friends jus said they can't see me on there, they still saw me on the second track so it also doesn't get sychronized.
Gamer_Z is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creating tram-rail tracks in SA-MP sean5874 Help Archive 2 19/03/2010 04:50 PM
User Tracks Freddy Z Everything and Nothing 14 04/03/2010 09:13 PM
Can you map out train tracks and put a train on them?. [mad]MLK Help Archive 7 18/10/2009 06:40 PM
Train Remi-X Help Archive 4 10/05/2009 11:09 PM


All times are GMT. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.