SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/11/2010, 08:27 PM   #1
Larsey123IsMe
Guest
 
Posts: n/a
Default When Player Pause

Here is an simple Pause-Unpause script:


What does it do?
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=BGRvalles5I[/ame]


You will need this Include:

OnPlayerPause v2.0


Download:




Credits:
______________________________
|OnPlayerPause Include:
|The_Moddler
|Special thanks:
|****** for the y_hook system.
|Luka P. for the idea of using y_hook.
|Legö for confirming me about y_hook bug.
|Putting this togheter:
|Larsey123
______________________________

|
|
|
|

All negative comments will be ignored!!! I am new, that means i am not so good!

Last edited by Larsey123IsMe; 21/11/2010 at 10:26 PM.
  Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:29 PM   #2
Aleluja
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2010
Location: Croatia
Posts: 98
Reputation: 0
Default Re: When Player Pause

Good job.
Aleluja is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:30 PM   #3
wups
High-roller
 
wups's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,216
Reputation: 141
Default Re: When Player Pause

Thats it?
pawn Code:
public OnPlayerPause(playerid)
{
    new msg[60],name[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid,name,MAX_PLAYER_NAME);
    format(msg,sizeof(msg),"[AFK] %s is now afk!",name);
    SendClientMessageToAll(YELLOW,msg);
    return 1;
}

public OnPlayerUnPause(playerid)
{
    new msg[60],name[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid,name,MAX_PLAYER_NAME);
    format(msg,sizeof(msg),"[AFK] %s is now back!",name);
    SendClientMessageToAll(YELLOW,msg);
    return 1;
}
Oh my god it took me 1.30min to make this script..
wups is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:32 PM   #4
Larsey123IsMe
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: When Player Pause

Quote:
Originally Posted by wups View Post
Thats it?
pawn Code:
public OnPlayerPause(playerid)
{
    new msg[60],name[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid,name,MAX_PLAYER_NAME);
    format(msg,sizeof(msg),"[AFK] %s is now afk!",name);
    SendClientMessageToAll(YELLOW,msg);
    return 1;
}

public OnPlayerUnPause(playerid)
{
    new msg[60],name[MAX_PLAYER_NAME];
    GetPlayerName(playerid,name,MAX_PLAYER_NAME);
    format(msg,sizeof(msg),"[AFK] %s is now back!",name);
    SendClientMessageToAll(YELLOW,msg);
    return 1;
}
Oh my god it took me 1.30min to make this script..
That is the wole script and it works perfect
and ROFL 1.30 MIN xD, hahaha :P :P :P
  Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:36 PM   #5
ColdXX
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: Everywhere
Posts: 672
Reputation: 0
Default Re: When Player Pause

Useless!
Since everyone could of made that!
If u wanna do a so called FS make something interesting unique,or improve something that already exists!
ColdXX is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:37 PM   #6
Scenario
Godfather
 
Scenario's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Heaven
Posts: 7,809
Reputation: 701
Default Re: When Player Pause

You didn't do anything except send messages, how useless.
__________________



Scenario is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:38 PM   #7
Noss*
Huge Clucker
 
Noss*'s Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: England,London
Posts: 360
Reputation: 3
Default Re: When Player Pause

It's nice but i have a feeling it would be spammed on a server.
You should do something like you can't keep showing the message so say i press esc and i go back and keep doing it.It only shows it once in 60 seconds.

Good job anyways.
__________________
Noss* is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:39 PM   #8
androm
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2010
Location: Russia, St.-Petersburg
Posts: 25
Reputation: 0
Default Re: When Player Pause

Cool include)
So many thing i can do with it!
thanks!
androm is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:41 PM   #9
ColdXX
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: Everywhere
Posts: 672
Reputation: 0
Default Re: When Player Pause

Yea comment the include...and i trully believe that an AFK syste is better since many players pause only for few mins to put some songs on and shit and sending the message so often will become annoying!
ColdXX is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2010, 08:43 PM   #10
Retardedwolf
High-roller
 
Retardedwolf's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,468
Reputation: 60
Default Re: When Player Pause

Please, give credits for the person who made the Paused include and include that cause it will not work without it.
Retardedwolf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP] Player-Pause Larsey123IsMe Help Archive 3 21/11/2010 05:22 AM
Pause Function? Kevin_Joshen Help Archive 13 27/08/2010 02:48 PM
Pause / Sleep function? DaneAMattie Help Archive 14 19/08/2010 10:39 PM
[Question] How do I know if the player is in PAUSE MENU? BlueRey Help Archive 5 12/11/2009 06:50 PM
WTF? Freezes @ Pause Menu BaskitBawll Client Support 8 11/08/2009 07:29 AM


All times are GMT. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.