SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20/02/2010, 03:26 AM   #31
RobertGraham
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 607
Reputation: 30
Default Re: PC Questions Thread

Quote:
Originally Posted by ineoncore
only if your rich and have lots of money to change lots of parts lol
No, the card is integrated and can't be changed out. Especially on Apple products. The most you can change out on a laptop is it's:

-CPU
-Hard Drive
-RAM
-CD/DVD/Blu-Ray player

That's about it.
RobertGraham is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2010, 04:48 AM   #32
HydraX
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Location: Don`t stalk me..
Posts: 894
Reputation: 18
Default Re: PC Questions Thread

Quote:
Originally Posted by iTailsTheStunter
Quote:
Originally Posted by ineoncore
only if your rich and have lots of money to change lots of parts lol
No, the card is integrated and can't be changed out. Especially on Apple products. The most you can change out on a laptop is it's:

-CPU
-Hard Drive
-RAM
-CD/DVD/Blu-Ray player

That's about it.
What a waste of $3,000
__________________
kthxbai.
http://pastebin.com/cLxes1HM

West Coast Generation - Alpha [0.3e]
108.213.37.171:7777
HydraX is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2010, 05:10 AM   #33
RobertGraham
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 607
Reputation: 30
Default Re: PC Questions Thread

Quote:
Originally Posted by HydraX
Quote:
Originally Posted by iTailsTheStunter
Quote:
Originally Posted by ineoncore
only if your rich and have lots of money to change lots of parts lol
No, the card is integrated and can't be changed out. Especially on Apple products. The most you can change out on a laptop is it's:

-CPU
-Hard Drive
-RAM
-CD/DVD/Blu-Ray player

That's about it.
What a waste of $3,000
Heh, I could have told you that before you bought it. :P
RobertGraham is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2010, 10:57 AM   #34
Mrkrabz
High-roller
 
Join Date: Sep 2007
Location: United Kingdom
Posts: 1,993
Reputation: 269
Default Re: PC Questions Thread

Quote:
Originally Posted by iTailsTheStunter
Quote:
Originally Posted by HydraX
Quote:
Originally Posted by iTailsTheStunter
Quote:
Originally Posted by Heerlenking
Quote:
Originally Posted by Mrkrabz
Quote:
Originally Posted by HydraX
I upgraded my MacbookPro so it uses the best performance to run FSX, GTA IV and SA:MP at HIGHSettings (Using bootcamp ofcourse)

Is this enough?

Code:
Brand/Model: Macbook Pro
Operating System: Apple
Processor: 3.06GHz Intel Core 2 Duo
Memory: 8 GB DDR3
Display: 15" 
Hard Drive: 1TB (Terabyte)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M
Graphics card : Thumbs down.

Everything else seems awesome
You'll run GTA IV, but laggy.(graphic card)

There is a way you can run GTA IV smooth with a program called "Ultimate Graphics Tweak".
Unfortunately, programs only decrease the amount of other resource hogging programs. It won't make your PC "better" in any way.
Which Graphics card would you recommend for me?
You can't install a new video card. Laptops aren't interchangeable completely, and the graphics card just happens to be one of those pieces you just can't replace.
oh, its a laptop ^^
Mrkrabz is offline   Reply With Quote
Old 20/02/2010, 12:01 PM   #35
[WSM]Deadly_Evil
Huge Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 258
Reputation: 0
Default Re: PC Questions Thread

Nice Questions ...
[WSM]Deadly_Evil is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2010, 05:00 AM   #36
RobertGraham
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 607
Reputation: 30
Default Re: PC Questions Thread

Now I have a question for you people. I am no networking guru, but I need to know this.

How can I reduce my Ping or do I have to call my ISP for them to fix it?
RobertGraham is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2010, 05:37 AM   #37
CJ101
High-roller
 
CJ101's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: RevolutionX
Posts: 1,758
Reputation: 162
Default Re: PC Questions Thread

Quote:
Originally Posted by iTailsTheStunter
Now I have a question for you people. I am no networking guru, but I need to know this.

How can I reduce my Ping or do I have to call my ISP for them to fix it?
There are many ways.. First of all close any programs before going into the game. Programs like p2p and filesharing hog your bandwith.

Some other ways is to turn graphics settings down, like draw distance, visual effects, and more.

Also, make sure your not running wifi

__________________
I have left SA-MP. Thanks for a great ten years.
CJ101 is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2010, 05:41 AM   #38
Flake.
High-roller
 
Flake.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: 1400
Posts: 1,166
Reputation: 132
Default Re: PC Questions Thread

Quote:
Originally Posted by CJ101
Quote:
Originally Posted by iTailsTheStunter
Now I have a question for you people. I am no networking guru, but I need to know this.

How can I reduce my Ping or do I have to call my ISP for them to fix it?
There are many ways.. First of all close any programs before going into the game. Programs like p2p and filesharing hog your bandwith.

Some other ways is to turn graphics settings down, like draw distance, visual effects, and more.

Also, make sure your not running wifi

also download a program called "Game Booster" this helps and it also turns your pc to low ping mode
Flake. is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2010, 07:51 AM   #39
RobertGraham
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 607
Reputation: 30
Default Re: PC Questions Thread

I know my PC can run everything I want graphically, it's just internet-wise that it sucks. Framerates never drop, but I skip across maps.
RobertGraham is offline   Reply With Quote
Old 23/02/2010, 09:00 AM   #40
Mrkrabz
High-roller
 
Join Date: Sep 2007
Location: United Kingdom
Posts: 1,993
Reputation: 269
Default Re: PC Questions Thread

Quote:
Originally Posted by iTailsTheStunter
I know my PC can run everything I want graphically, it's just internet-wise that it sucks. Framerates never drop, but I skip across maps.
'Ping' is the signal that your computer sends to the host server. 'Pong' is the return, or acknowlegement signal that's sent back. It's the lag time between Ping and Pong that determines high or low pings. The faster the two stations can communicate, the lower the 'Ping' rate.

Also determines how close you are to the receiving server. Faster connection means lower ping.

Only way i know of reducing pings would be to close P2P Programs.

Also what is your Upload/download speed? use Speedtest.net

If it's like 5-10MB/s i cant see why you would be getting high ping, Even at like 2MP/s it should be fine, If you are paying for like 10MBp/s
and only receive 2MB contact your ISP.
I had to do this because Virgin media suck for internet.
Mrkrabz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.tk domains thread (What do you think of them?) NewYorkRP Everything and Nothing 29 22/09/2013 12:39 PM
Map Request Thread KeyWay Help Archive 21 18/04/2010 08:09 PM
Banned of my own thread aleancuervo Server Support 8 14/03/2010 04:04 PM
Bugs (1st thread RC3-RC6) Dabombber Help Archive 302 03/10/2009 04:05 AM


All times are GMT. The time now is 07:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.