SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > News and Updates

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/07/2012, 07:13 AM   #131
[FSaF]Jarno
Huge Clucker
 
[FSaF]Jarno's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Oulu, Finland
Posts: 340
Reputation: 25
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Quote:
Originally Posted by Kostya_Qwerto View Post
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3e-R2, (C)2005-2012 SA-MP Team

[23:56:04] filterscripts = "" (string)
[23:56:04]
[23:56:04] Server Plugins
[23:56:04] --------------
[23:56:04] Loading plugin: streamer
[23:56:04]

*** Streamer Plugin v2.5.2 by Incognito loaded ***

[23:56:04] Loaded.
[23:56:04] Loaded 1 plugins.

[23:56:04]
[23:56:04] Ban list
[23:56:04] --------
[23:56:04] Loaded: samp.ban
[23:56:04]
[23:56:04] I couldn't load any gamemode scripts. Please verify your server.cfg
[23:56:04] It needs a gamemode0 line at the very least.


What should I do?
Probably READ THE README FILE? Gosh i hate it when people do this...

Last edited by [FSaF]Jarno; 30/07/2012 at 10:24 AM.
[FSaF]Jarno is offline   Reply With Quote
Old 30/07/2012, 07:04 PM   #132
Salva2000
Little Clucker
 
Salva2000's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 43
Reputation: 1
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

will there ever be an update of the client 0.3e R2?
Salva2000 is offline   Reply With Quote
Old 31/07/2012, 01:17 PM   #133
Alcatraz Gaming
Huge Clucker
 
Alcatraz Gaming's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Alcatraz Island
Posts: 336
Reputation: 31
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Quote:
Originally Posted by Kostya_Qwerto View Post
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3e-R2, (C)2005-2012 SA-MP Team

[23:56:04] filterscripts = "" (string)
[23:56:04]
[23:56:04] Server Plugins
[23:56:04] --------------
[23:56:04] Loading plugin: streamer
[23:56:04]

*** Streamer Plugin v2.5.2 by Incognito loaded ***

[23:56:04] Loaded.
[23:56:04] Loaded 1 plugins.

[23:56:04]
[23:56:04] Ban list
[23:56:04] --------
[23:56:04] Loaded: samp.ban
[23:56:04]
[23:56:04] I couldn't load any gamemode scripts. Please verify your server.cfg
[23:56:04] It needs a gamemode0 line at the very least.


What should I do?
In your server.cfg file, in your Server database, so you see gamemode0 there.

Type what GM you have, for example,

gamemode0 vinnie-rp 1

It is always important to add a 1 after typing a GM, because 0 means No, and 1 means Yes. Placing 1 means that it will be launched when samp-server.exe is launched
Alcatraz Gaming is offline   Reply With Quote
Old 03/08/2012, 09:20 AM   #134
RodriguezFais
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 120
Reputation: 17
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Thank you.. Seems pretty cool.. im waiting for a huge update
__________________
Please rep me if I've ever helped you
My goal is to reach 15 reputations
RodriguezFais is offline   Reply With Quote
Old 03/08/2012, 09:37 AM   #135
Marv!
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
Reputation: 1
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

Goood update!
__________________


Marv! is offline   Reply With Quote
Old 04/08/2012, 04:57 AM   #136
HarlemSAMP
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 177
Reputation: 6
Default Respuesta: SA-MP 0.3e R2 server update

Great! this will help us be protected by bots and unknown connections, really appreciate it, keep up the good work guys, <3 you and i hope 0.3f or 0.4a will be developed soon, i love new stuff xD
__________________
Alternative Roleplay!



One of my first projects, A:RP will be released soon to be public. I'm interested to join a new community.



Contact me for more details: Skype: ichrome2
Or if you have msn: G_astro49@hotmail.com


http://www.AWSurveys.com?R=1409381
Get 10 dollars daily!
HarlemSAMP is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2012, 04:28 PM   #137
Digao
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2012
Location: SP Z/L
Posts: 351
Reputation: 11
Default Respuesta: SA-MP 0.3e R2 server update

Good update! I'm using on my server!
Digao is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2012, 06:48 PM   #138
piohh
Big Clucker
 
piohh's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 90
Reputation: 10
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

are there any limits with RemoveBuildingForPlayer?
If I only disconnect without /q I get a GC with the error 0x034D6255.

__________________

Last edited by piohh; 05/08/2012 at 08:18 PM. Reason: add a screen
piohh is offline   Reply With Quote
Old 06/08/2012, 01:13 PM   #139
Johnny_Ionut
Big Clucker
 
Johnny_Ionut's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 186
Reputation: 13
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

wow is released
good job Team SAMP !
Johnny_Ionut is offline   Reply With Quote
Old 07/08/2012, 05:09 PM   #140
Liaam
Little Clucker
 
Liaam's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Reputation: 1
Default Re: SA-MP 0.3e R2 server update

VERY NICE !
Liaam is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to Update my server to 0.3e Gogeta Server Support 11 21/09/2015 10:30 AM
how do I server update zimon_5 Server Support 3 09/01/2011 01:13 AM
Should i update my server to 0.3c? Danny Everything and Nothing 20 09/12/2010 07:33 PM


All times are GMT. The time now is 08:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.