SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/06/2017, 02:08 PM   #1
NaS
High-roller
 
NaS's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: 🇩🇪
Posts: 1,785
Reputation: 635
Default SelectObject not working while EnEx is visible

Some days ago I found a little bug. At first I was unsure if it was just the Script but then figured it's a SAMP or GTA bug. Noticed it when I was using SelectObject mid-air but unable to select something. Noticed there was an EnEx inside the object later.

While any Interior EnEx (the yellow arrows to enter/leave interiors) is rendered you cannot select Objects using SelectObject.

The markers are only rendered within a specific range (30-40 meters) and when on the screen it prevents Object to be selected. Turning the camera a bit until they aren't visible anymore will let you select an object again.

Obviously doesn't happen when DisableInteriorEnterExits() is used.

Edit: This seems to happen for all objects that are controlled by the engine itself.
Checkpoints, Enex markers, Vehicle target indicators, etc.

Last edited by NaS; 07/07/2017 at 04:58 PM.
NaS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SelectObject TakeiT Scripting Help 0 10/01/2016 06:35 PM
[ BUG ] SelectObject NetKiel Scripting Help 5 31/03/2012 07:31 PM
Enex Markers above players head? Donya Help Archive 2 13/06/2011 10:46 AM
[FilterScript] Custom Enex loader 1.0 by CracK CracK Filterscripts 9 13/10/2010 02:42 PM
Colored enex above somebody's head Andom Help Archive 3 07/05/2009 05:45 PM


All times are GMT. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.